دفتر آشپزی دفتر آشپزی A.Hamzeh

  • نویسنده موضوع خَمود
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 196
  • کاربران تگ شده هیچ

خَمود

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
3,981
پسندها
35,834
امتیازها
71,673
مدال‌ها
37
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1653059958205.png
این دفتر متعلق به کاربر A.Hamzeh A.Hamzeh می‌باشد.
تنها این کاربر با توجه به قوانین اجازه ارسال آثار خود را دارد.​
 
آخرین ویرایش

A.Hamzeh

معلم انجمن
معلم انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/3/20
ارسالی‌ها
2,343
پسندها
27,587
امتیازها
51,373
مدال‌ها
35
سطح
28
 
  • #2
Screenshot_۲۰۲۲۰۵۱۸-۱۹۴۲۲۹_Gallery.jpg
ته چین مرغ
اول سه عدد بال مرغ رو با عصاره زعفران رنگ دار میکنیم. بعد با پیاز خرد شده،فلفل،پودرسیر، زنجبیل مزه دار کرده یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.
بعد مرغ رو با همون پیازهای داخلش داخل یک تابه ریخته و کمی روغن و کره میریزیم و درش رو میداریم تا نیم ساعت با حرارت کم با آب خودش پخته بشه. کف قابلمه روغن میریزیم مرغ ها رو میچینیم.
۳ قاشق ماست، مقداری زعفران و ۱ عدد تخم مرغ رو مخلوط میکنیم.
برنج رو می‌پزیم و آبکش میکنیم. ۳ چهارم برنج رو با سس مخلوط و روی مرغ ها میریزیم و فشرده میکنیم. بعد باقی برنج سفید رو میریزیم و فشار میدهیم و درش رو میداریم با حرارت کم دم بکشه.
 
امضا : A.Hamzeh

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا