متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه 6 نوعِ رایج نمک برای آشپزی و پخت و پز

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 137
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,393
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1
نمک یکی از اصلی ترین مواد در پخت و پز است و انواع مختلفی دارد. برخی از آن ها غلیظ تر هستند و برخی راحت تر حل می شوند. اگر تفاوت بین آن ها را ندانید، به احتمال زیاد در نهایت غذای تان شور یا بی نمک خواهد شد. دفعه بعد که خواستید نمک بخرید، از این راهنما استفاده کنید تا به شما در یافتن بهترین گزینه کمک کند. در این قسمت ؛ انواع نمک را معرفی خواهیم کرد.


نمک دریا​

به طور کلی، نمک دریا نسبت به بسیاری از گزینه های دیگر ریزتر است و تراکم و غلظت زیادی ندارد. کریستال‌ های ظریف ‌تر آن برای غذا هایی مثل ماهی عالی است و به طور یکنواخت پراکنده می شود. اگر از شور بودن آن مطمئن نیستید، قبل از شروع پخت و پز، طعم آن را بچشید و مقدار را بر اساس آن تنظیم کنید.

[IMG alt="نمک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Negar-
عقب
بالا