- نویسنده موضوع
- #1
نمک یکی از اصلی ترین مواد در پخت و پز است و انواع مختلفی دارد. برخی از آن ها غلیظ تر هستند و برخی راحت تر حل می شوند. اگر تفاوت بین آن ها را ندانید، به احتمال زیاد در نهایت غذای تان شور یا بی نمک خواهد شد. دفعه بعد که خواستید نمک بخرید، از این راهنما استفاده کنید تا به شما در یافتن بهترین گزینه کمک کند. در این قسمت ؛ انواع نمک را معرفی خواهیم کرد.
[IMG alt="نمک...
نمک دریا
به طور کلی، نمک دریا نسبت به بسیاری از گزینه های دیگر ریزتر است و تراکم و غلظت زیادی ندارد. کریستال های ظریف تر آن برای غذا هایی مثل ماهی عالی است و به طور یکنواخت پراکنده می شود. اگر از شور بودن آن مطمئن نیستید، قبل از شروع پخت و پز، طعم آن را بچشید و مقدار را بر اساس آن تنظیم کنید.[IMG alt="نمک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.