- ارسالیها
- 13,107
- پسندها
- 33,565
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 69
- سن
- 17
- نویسنده موضوع
- مدیرکل
- #1
مالابیج
مالابیج، مالاویج یا مالاتا، یکی از غذاهای دریایی محلی در شهرهای شمالی است که علاوه بر مازندران، در گیلان نیز طبخ میشود. این غذا یک نوع ماهی شکمپر است که با رب انار، گردو و سبزیجات معطر شمالی پر شده و بعد روی آتش یا زغال کبابی میشود. مردم بومی معتقدند که ماهی سفید نر، گوشت سفتتر و خوشمزهتری دارد و برای این غذا مناسب است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- یک عدد ماهی سفید بزرگ
- ۲ قاشق غذاخوری رب انار
- ۲۰۰ گرم مغز گردو
- یک دسته سبزی معطر نعنا، خنش (خالواش) و چوچاق
- نمک، فلفل و گلپر به میزان لازم
طرز تهیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.