مازندران غذاهای معروف مازندران

  • نویسنده موضوع -Atlas
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 123
  • کاربران تگ شده هیچ

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + مدیر تالار عکس
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,143
پسندها
26,734
امتیازها
83,374
مدال‌ها
44
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1

مالابیج​

بادمجان شکم پر



مالابیج، مالاویج یا مالاتا، یکی از غذاهای دریایی محلی در شهرهای شمالی است که علاوه بر مازندران، در گیلان نیز طبخ می‌شود. این غذا یک نوع ماهی شکم‌پر است که با رب انار، گردو و سبزیجات معطر شمالی پر شده و بعد روی آتش یا زغال کبابی ‌می‌شود. مردم بومی معتقدند که ماهی سفید نر، گوشت سفت‌تر و خوشمزه‌تری دارد و برای این غذا مناسب است.

مواد لازم برای ۴ نفر:​

  • یک عدد ماهی سفید بزرگ
  • ۲ قاشق غذاخوری رب انار
  • ۲۰۰ گرم مغز گردو
  • یک دسته سبزی معطر نعنا، خنش (خالواش) و چوچاق
  • نمک، فلفل و گلپر به میزان لازم

طرز تهیه...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] *End*

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + مدیر تالار عکس
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,143
پسندها
26,734
امتیازها
83,374
مدال‌ها
44
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

ملاقورمه مازندرانی​

ملاقورمه با برنج و ترشی



مواد لازم برای ۴ نفر:​

  • ۲ عدد بادمجان درشت
  • ۲ حبه سیر
  • ۴ عدد گوجه‌فرنگی متوسط
  • یک عدد پیاز
  • یک قاشق غذاخوری آب‌‌غوره یا ۱۰ عدد غوره تازه بدون هسته
  • ۶ قاشق غذاخوری جعفری خردشده
  • ۱٫۵ قاشق غذاخوری گشنیز خردشده
  • نصف قاشق غذاخوری نعنای خردشده
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه ملاقورمه مازندرانی​

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. وقتی پیاز طلایی شد، زردچوبه و سیر خردشده را به آن اضافه کنید تا تفتی بخورد. جعفری و گشنیز و نعنا را نیز خرد کنید و فقط در حد یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] *End*

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + مدیر تالار عکس
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,143
پسندها
26,734
امتیازها
83,374
مدال‌ها
44
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

بادمجان شکم پر​

بادمجان شکم پر



  • نیم کیلو بادمجان
  • ۳ عدد انار
  • یک عدد پیاز درشت
  • یک حبه سیر
  • یک قاشق غذاخوری رب انار
  • یک قاشق مرباخوری نعنا خشک، سبزی چوچاق یا اناریجه (اختیاری)
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر​

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده‌شده و دانه‌های انار را به پیاز اضافه و حرارت را کم کنید تا این دانه‌ها برای مدت ۱۰ دقیقه حرارت ببینند و نرم شوند. در ادامه نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و نعنا خشک را در غذا بریزید و تفت مختصری دهید. اگر انارتان ترش نیست،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] *End*

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + مدیر تالار عکس
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,143
پسندها
26,734
امتیازها
83,374
مدال‌ها
44
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4

خورش عدس​

خورش عدس، عدسی، مجی خورش یا خورش مجی، از غذاهای محلی استان گیلان و مازندران است.

مواد لازم برای ۴ نفر:​

  • ۲۵۰ گرم عدس یا مجی
  • ۴ عدد پیاز متوسط
  • ۳ قاشق غذاخوری رب انار
  • یک پیمانه مغز گردو
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۵ پیمانه آب
  • ۲ عدد سیب‌زمینی
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه خورش عدس​

عدس را برای دو ساعت خیس کنید. بعد آن را همراه یک عدد پیاز خردشده، سیب‌زمینی و سه پیمانه آب در قابلمه‌ای روی حرارت قرار دهید تا بپزند. پس از پخت عدس و سیب‌زمینی و وقتی آب غذا به‌طور کامل کشیده شد، آن را از روی حرارت بردارید و با گوشت‌کوب یا در غذاساز له کنید تا پوره شوند.

بقیه پیازها را نگینی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *End*
عقب
بالا