- نویسنده موضوع
- #1
آبگوشت به
کسی انتظارش را هم احتمالا نخواهد اشت که داخل آبگوشت میتوان رب انار هم ریخت. کاشانیها آبگوشت پرطرفدار خودشان را با به و رب انار درست میکنند. برای این غذا یک به را چهار قاچ کرده و هستههایش را در میآورند و بعد با گوشت و حبوبات داخل قابلمه میگذارند تا بپزد. در نهایت بعد از پخت به آن رب و نمک اضافه میکنند و در پایان آب آن را جدا میخورند و مخلوط گوشت را بعد از کوبیدن با گوشتکوب، با نان سرو میکنند.نخودآله
نخودآله همان خورش قیمه کاشانیهاست. این غذا بین یزدیها هم طرفدار دارد و به آن قیمه یزدی میگویند. شیوه پخت این خورش، شبیه به همان قیمه است،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.