- ارسالیها
- 1,651
- پسندها
- 13,043
- امتیازها
- 35,373
- مدالها
- 17
- نویسنده موضوع
- #1
در هر 3 دستور نشاسته ذرت دارید که باید از الک ریز رد کرده تا هر گونه ناخالصی از آن جدا شود.
ذرات درشت احتمالی باید در نشاسته ذرت وجود نداشته باشد زیرا بر کیفیت خمیر تأثیر می گذارد.
چسب چوب، آب و گلیسیرین را به نشاسته ذرت اضافه کنید.
این مواد را در ظرف مناسبی به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا به صورت مایعی یکدست دیده شود.
می توانید از یک قاشق برای هم زدن مواد استفاده کنید زیرا در این مرحله بسیار چسبنده است.
بهتر است قبل از شروع ظرف مورد نظر را نیز با وازلین خوب چرب کنید تا مواد به ظرف نچسبد.
ظرفی رویی، از جنس لعاب و یا تفلون را با وازلین چرب کرده و مایع را درون ظرف بریزید و روی شعله...
ذرات درشت احتمالی باید در نشاسته ذرت وجود نداشته باشد زیرا بر کیفیت خمیر تأثیر می گذارد.
چسب چوب، آب و گلیسیرین را به نشاسته ذرت اضافه کنید.
این مواد را در ظرف مناسبی به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا به صورت مایعی یکدست دیده شود.
می توانید از یک قاشق برای هم زدن مواد استفاده کنید زیرا در این مرحله بسیار چسبنده است.
بهتر است قبل از شروع ظرف مورد نظر را نیز با وازلین خوب چرب کنید تا مواد به ظرف نچسبد.
ظرفی رویی، از جنس لعاب و یا تفلون را با وازلین چرب کرده و مایع را درون ظرف بریزید و روی شعله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.