در قسمت چهارم خانم مارول کامالا را میبینیم که از جرسی سیتی خارج میشود و به دیدار مادربزرگش در پاکستان و شهر کراچی میرود تا اطلاعات بیشتری در مورد قدرتها و تاریخچه خانوادگی خود پیدا کند. در ادامه با نقد سریال Ms Marvel همراه ویجیاتو باشید.
در هر اپیزود این سریال درست زمانی که فکر میکنید معمای قدرتهای کامالا خان و تاریخچه خانوادهاش در شرف حل شدن است، خانم مارول شما را کمی از هسته داستان دور میاندازد و مسیر جدیدی را طی میکند. باید اعتراف کنم که حتی به عنوان یک مخاطب آثار ابرقهرمانی، کمی از این شیوه قصهگویی مارول در سریال جدیدش سرگردان هستم. این نکته با هر متر و معیاری چیز بدی است، مخصوصا برای یک سریال شش قسمتی. بنابراین، وقتی شروع به تماشا و بررسی خانم مارول کردم، انتظار نداشتم چیزی شبیه به این مسیر اتفاق بیفتد.
اپیزود چهارم خانم مارول، کامالا خان (ایمان ولانی) را دنبال میکند که به اصرار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
همین ابتدا و بعد از دیدن این خط داستانی انتظار میرود که مخاطبان بلافاصله باور نکنند که چرا مادر کامالا به دنبال هرج و مرج ایجاد شده در عروسی قسمت سوم، خیلی سریع موافقت میکند که با کامالا به پاکستان برود. رفتن مادر کامالا به کراچی، با توجه به وقایع قسمتهای قبلی، به هیج وجه با شخصیت او سازگار نیست. اما سازندگان با لفظ آتشبش موقت این گام خطا را در مسیر داستان سریال طی میکنند که شخصیت پردازی یک مادر سختگیر در قسمتهای قبلی را به کلی نادیده میگیرد.
در ادامه این اپیزود شرح منشأ قدرتهای کامالا و پیوند آنها به جهانهای مخفی و خطرات موجود در آن بیان میشود. گفتن این...
بنابراین، تنها چیزی که در مورد این شخصیت میدانیم این است که او یک جن و رهبر انسانهای مخفی از یک جهان پنهان است که به نوعی با مادربزرگِ مادر کامالا، عایشه رابطه دارد. انگیزه اصلی او این است که بُعد جهانی خانه خود را برگرداند و در این میان به نظر میرسد که النگوی کامالا نیز کلید بازگشت نجمه و تیمش به خانه باشد. با وجود تمام موارد گفته شده این اشخاص آنتاگونیستهای خوبی نیستند. این سریال واقعاً دلیل قانعکنندهای برای اینکه چرا این افراد خطرناک هستند، چه قدرتهایی دارند و چرا میخواهند اینقدر بد...
در دل این اپیزود بازیگری چیزی است که بیشتر به چشم میآید. مثلاً وقتی کامالا به شهر میرسد، با دو نفر از بستگانش که مدت هاست ندیده است آشنا میشود. این دو شخصیت ظاهراً نقش دارند و البته خوش نیت هستند، اما قطعاً اصلاً حس بازیگران واقعی را ندارند. نه به خاطر ظاهر آنها، بلکه به دلیل اینکه بازی این دو بسیار وحشتناک است، حتی یک ذره هم طبیعی به نظر نمیرسد، و وقتی در تقابل با ایمان ولانی قرار میگیرند، بازی بد آنها کاملاً قابل توجه است.
در ابتدا گفتم که این اپیزود توسط کارگردان برنده دو جایزه اسکار یعنی شرمین عبید چنائی کارگردانی شده است و او به عنوان یک پاکستانی مطمئناً میداند که...
در نتیجه باید گفت: بزرگترین مشکل من با سریال Ms Marvel این است که به آنچه در قسمت اول وعده داده بود عمل نکرده است؛ در قسمت اول موجی از خلاقیت با رگههای انیمیشنی در فرم کار وجود داشت که قهرمان داستان را همراهی میکرد. آن سبک بصری به قدری خاص بود که مخاطب بخواهد بیشتر آن را دنبال کند. در واقع اپیزود اول دارای لحنی بود که از عمیق بودن خجالت نمیکشید. اما در قسمت چهارم و با گذشت سه قسمت از آن اپیزود، این سریال چیزی ندارد که آن را از نظر بصری خاص کند، و فراتر از تغییر لوکیشن و برخی از مسائل مورد بحث، در حال حاضر یک سریال معمولی دیگر از مارول است.
یکی از مشکلات «خانم...