متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.
  • موارد قبل از ارسال عکس:

1- با توجه به چندین تذکر از کارگروه مصادیق مجرمانه (فیلترینگ) به عکس ها لطفا قبل ازارسال عکس دقت کنید که عکس ارسالی از نظر پوشش، مناسب باشد و برای سایت ایجاد مشکل ننماید. (بازبودن بالا تنه، پایین تنه، سرشانه ها)

2- در صورت مشاهده عکس های مورد دار بلافاصله گزارش را زده تا تیم یک رمان بررسی لازم را انجام دهند.

3- در صورت مشاهده عکس های مورد دار زیاد از یک کاربر، کاربر فوق مسدود و تمام پست های این شخص پاک خواهد شد.

4-دقت فرمایید که تعداد عکس های ارسالی در هر پست باید بین 3 تا 5 عکس باشد و تعداد ارسالی در هر تاپیک کمتر از 4 پست نباشد.

5-از ارسال هر گونه تاپیک تکراری و اسپم خودداری بفرمایید.

آموزشی ۷ اشتـباهـی که من در عکاسی انجام داده ام و شما می توانـید از آن اجتناب کنید.

• نویسنده موضوع 78_RVN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 365
  • کاربران تگ شده هیچ

78_RVN

کاربر نیمه فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
491
پسندها
4,742
امتیازها
23,673
مدال‌ها
1
  • نویسنده موضوع
"۷ اشتـباهی کـه من در عکاسـی انجام داده ام و شما مــی توانید از آن اجتناب کنید."

ts_11.png
همه اشتباه می‌کنند. اما اشتباهات در عکاسی کسانی که تازه دوربین گرفته‌اند احتمالا بیشتر از بقیه است. در این مقاله من درباره اشتباهاتی که در اوایل کار باعث می‌شد تا عکس هایم خراب شوند برای‌تان توضیح می‌دهم. امیدوارم بتوانید از این نکات استفاده کنید و عکس‌های خیلی بهتری بگیرید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] LIGHT

78_RVN

کاربر نیمه فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
491
پسندها
4,742
امتیازها
23,673
مدال‌ها
1
  • نویسنده موضوع
1- اولین مورد از اشتباهات در عکاسی ، تنظیمات نادرستوای، من امروز چند عکس فوق‌العاده با سرعت بالای شاتر گرفتم.” به این دلیل که هنگام عکاسی در نور کم و بدون سه‌پایه حساسیت دوربین شما بالا رفته. این اتفاق بارها افتاده است. همچنین اگر به هر دلیلی فرمت عکاسی خودرا از RAW به JPEG تغیر دادید ،مطمئن شوید که دوباره دوربین را روی فرمت RAW تنظیم کرده‌اید. وایت بالانس؟ حالت‌های نوردهی؟ حالت AF؟ جبران نوردهی؟ حالت‌های اندازه‌گیری؟ قبل از شروع به عکاسی تنظیمات دوربین خودرا دوباره چک کنین.

2- دومین مورد از اشتباهات در عکاسی ، اشیاء مزاحم پس‌زمینه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] LIGHT

78_RVN

کاربر نیمه فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
491
پسندها
4,742
امتیازها
23,673
مدال‌ها
1
  • نویسنده موضوع
4-چهارمین مورد از اشتباهات در عکاسی ، فرمت نکردن کارت حافظه همیشه قبل از اینکهکارت حافظه خودتان را فرمت کنین یک صدایی از پشت سرتان به شما می‌گوید “چرا قبل از فرمت کردن عکس ها، ۱دقیقه برنمی‌گردید تا مطمئن شوید همه عکس‌ها را از کارت حافظه به کامپیوتر منتقل کردید؟” من یکبار این صدا را نادیده گرفتم و عکس‌هایم را گم کردم. خداروشکر، من برنامه بازیابی (Recovery) را دانلود کردم و توانستم اکثریت عکس‌ها را بازگردانم، اما می‌توانست خیلی بدتر از این شود، اگر عکس‌های خودتان را فرمت کردید، اطلاعات ممکن است هنوز باقی مانده باشد، ولی همیشه به آن صدا گوش دهید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا