متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.
  • موارد قبل از ارسال عکس:

1- با توجه به چندین تذکر از کارگروه مصادیق مجرمانه (فیلترینگ) به عکس ها لطفا قبل ازارسال عکس دقت کنید که عکس ارسالی از نظر پوشش، مناسب باشد و برای سایت ایجاد مشکل ننماید. (بازبودن بالا تنه، پایین تنه، سرشانه ها)

2- در صورت مشاهده عکس های مورد دار بلافاصله گزارش را زده تا تیم یک رمان بررسی لازم را انجام دهند.

3- در صورت مشاهده عکس های مورد دار زیاد از یک کاربر، کاربر فوق مسدود و تمام پست های این شخص پاک خواهد شد.

4-دقت فرمایید که تعداد عکس های ارسالی در هر پست باید بین 3 تا 5 عکس باشد و تعداد ارسالی در هر تاپیک کمتر از 4 پست نباشد.

5-از ارسال هر گونه تاپیک تکراری و اسپم خودداری بفرمایید.

آموزشی از اطلاعـات عکــس های خــود غافــل نـشوید.

• نویسنده موضوع 78_RVN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 289
  • کاربران تگ شده هیچ

78_RVN

کاربر نیمه فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
491
پسندها
4,742
امتیازها
23,673
مدال‌ها
1
  • نویسنده موضوع
درن روس نویسنده و طراح چند سایت مربوط به عکاسی می‌گوید: هنگامی که سایتم را طراحی کردم قول دادم که تمام تلاشم را انجام دهم تا این سایت را تا آنجایی که ممکن است از مطالبی که نیاز به دانش فنی دارد دور کنم. این جمله را مد نظر داشته باشید، امروز می خواهم از یک اصطلاحی استفاده کنم که شک دارم اغلب عکاس های مبتدی با آن آشنایی داشته باشند.اگزیف عکس ، یک مفهوم اساسی و بسیار مفید است.

واژه ای که امروز می خواهم آن را معرفی کنم “EXIF” است.
EXIF مخفف “Exchangeable Image File” (فایل تصویری قابل تعویض) است و اطلاعاتی است که دوربین به همراه فایل عکس ذخیره می کند تا اطلاعاتی را درباره ی آن در اختیار شما قرار دهد. این اطلاعات هنگامی که در فرمت JEPG (یا TIFF) عکاسی کنید ذخیره می شوند. تقریباً همه ی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

78_RVN

کاربر نیمه فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
491
پسندها
4,742
امتیازها
23,673
مدال‌ها
1
  • نویسنده موضوع
  • اولاً اگر تصویر در کارت حافظه ی دوربین من ذخیره شود، می توانم آن ها را در همین جا مشاهده کنم. در دوربین کانن DSLR خودم، در حالی که در حالت بازبینی تصویر هستم، اطلاعات را با زدن دکمه “info” به نمایش در می آورم. این کار آرایه ای از اطلاعات تصویر، شامل سرعت شاتر، دیافراگم، تاریخ و زمان گرفتن عکس و غیره را در اختیار من قرار می دهد.

• راه دیگری که برای دیدن اطلاعات EXIF عکس ها وجود دارد این است که آن ها را بر روی کامپیوتر ذخیره کنید سپس بر روی آن ها راست کلیک کنید و ‘properties’ را انتخاب نمایید. (اگر از Macاستفاده می کنید بر روی ‘get info’ کلیک کنید). در اینجا نتیجه ی حاصل بر روی این تصویر را می بینید. با انجام این کار تمامی اطلاعات EXIFنمایش داده نمی شود اما برخی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا