Amaryllis مدیر بازنشسته سطح 8 ارسالیها 218 پسندها 359 امتیازها 13,673 مدالها 11 13/1/19 #51 سلام جلدی درست میکنیم باید شبیه همون جلد اصلی باشه؟ چونکه ما قاب رو نداریم... یعنی باید خودمون درست کنیم؟؟؟
سلام جلدی درست میکنیم باید شبیه همون جلد اصلی باشه؟ چونکه ما قاب رو نداریم... یعنی باید خودمون درست کنیم؟؟؟
D * DoHaBr * مدیر بازنشسته سطح 6 ارسالیها 822 پسندها 9,935 امتیازها 30,873 مدالها 7 13/1/19 #52 ●Amaryllis● گفت سلام جلدی درست میکنیم باید شبیه همون جلد اصلی باشه؟ چونکه ما قاب رو نداریم... یعنی باید خودمون درست کنیم؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بله ولی جای لوگوی انجمن رو خالی بذارید و درضمن کادرها رو اگه نمیتونید اونجوری بزنید با پریسا جان هماهنگ کنید که میشه مستطیلی هم بزنید!
●Amaryllis● گفت سلام جلدی درست میکنیم باید شبیه همون جلد اصلی باشه؟ چونکه ما قاب رو نداریم... یعنی باید خودمون درست کنیم؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بله ولی جای لوگوی انجمن رو خالی بذارید و درضمن کادرها رو اگه نمیتونید اونجوری بزنید با پریسا جان هماهنگ کنید که میشه مستطیلی هم بزنید!
_avinw_ نو ورود سطح 0 ارسالیها 19 پسندها 205 امتیازها 990 18/1/19 #53 آقا راه نداره با یه نرم افزار دیگه کار کنیم؟من تو گوشیم می خوام کار کنم. خوب در میارمااا!
D * DoHaBr * مدیر بازنشسته سطح 6 ارسالیها 822 پسندها 9,935 امتیازها 30,873 مدالها 7 19/1/19 #54 _avinw_ گفت آقا راه نداره با یه نرم افزار دیگه کار کنیم؟من تو گوشیم می خوام کار کنم. خوب در میارمااا! کلیک کنید تا باز شود... نه متاسفانه! قالب فقط در فتوشاپ باز میشه. در ضمن این برنامه بهترین برنامهای است که بشه باهاش خوب طراحی کرد!
_avinw_ گفت آقا راه نداره با یه نرم افزار دیگه کار کنیم؟من تو گوشیم می خوام کار کنم. خوب در میارمااا! کلیک کنید تا باز شود... نه متاسفانه! قالب فقط در فتوشاپ باز میشه. در ضمن این برنامه بهترین برنامهای است که بشه باهاش خوب طراحی کرد!
_avinw_ نو ورود سطح 0 ارسالیها 19 پسندها 205 امتیازها 990 19/1/19 #55 h•a•n•a گفت نه متاسفانه! قالب فقط در فتوشاپ باز میشه. در ضمن این برنامه بهترین برنامهای است که بشه باهاش خوب طراحی کرد! کلیک کنید تا باز شود... خب اگه بخوایم با گوشی کار کنیم،فتوشاپ برای گوشی هست؟
h•a•n•a گفت نه متاسفانه! قالب فقط در فتوشاپ باز میشه. در ضمن این برنامه بهترین برنامهای است که بشه باهاش خوب طراحی کرد! کلیک کنید تا باز شود... خب اگه بخوایم با گوشی کار کنیم،فتوشاپ برای گوشی هست؟
Ayeda Javid مدیر بازنشسته سطح 9 ارسالیها 158 پسندها 1,345 امتیازها 8,133 مدالها 8 سن 28 20/1/19 #56 اعلام آمادگی امضا : Ayeda Javid
Ayeda Javid مدیر بازنشسته سطح 9 ارسالیها 158 پسندها 1,345 امتیازها 8,133 مدالها 8 سن 28 20/1/19 #57 من یه سوال دارم فونت هایی که نوشتین برای ساخت جلد حتما باید از این فونت ها استفاده کنیم؟ امضا : Ayeda Javid
D * DoHaBr * مدیر بازنشسته سطح 6 ارسالیها 822 پسندها 9,935 امتیازها 30,873 مدالها 7 2/2/19 #58 _avinw_ گفت خب اگه بخوایم با گوشی کار کنیم،فتوشاپ برای گوشی هست؟ کلیک کنید تا باز شود... هست ولی قالب توش باز نمیشه و امکانات کمتر داره
_avinw_ گفت خب اگه بخوایم با گوشی کار کنیم،فتوشاپ برای گوشی هست؟ کلیک کنید تا باز شود... هست ولی قالب توش باز نمیشه و امکانات کمتر داره
D * DoHaBr * مدیر بازنشسته سطح 6 ارسالیها 822 پسندها 9,935 امتیازها 30,873 مدالها 7 10/2/19 #59 ayedaa گفت من یه سوال دارم فونت هایی که نوشتین برای ساخت جلد حتما باید از این فونت ها استفاده کنیم؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی -_-
ayedaa گفت من یه سوال دارم فونت هایی که نوشتین برای ساخت جلد حتما باید از این فونت ها استفاده کنیم؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی -_-