- نویسنده موضوع
- #1
غوره های مناسب برای فریز کردن:
برای فریز کردن از غوره های ریز و بدون دانه مانند عسگری استفاده کنید.طریقه فریز نمودن غوره:
- غوره ها از خوشه جدا کرده و دانه دانه کرده کنید.
- آنها را خوب بشویید و روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا آب آن برود.
- پس از خشک شدن دانه ها، غوره ها را درون کیسه فریزر ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید.
- دقت کنید هنگام فریز کردن غوره ها خشک باشند زیرا غوره های خیس به هم می چسبند و جدا نمی شوند.
- می توانید غوره ها را در ظرف درب دار بریزید و در آن را ببندید.
- غوره فریز شده بعد از خارج شدن از فریزر تغییر رنگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.