- ارسالیها
- 213
- پسندها
- 1,989
- امتیازها
- 11,933
- مدالها
- 10
- نویسنده موضوع
- #1
فوت و فن های خوشمزه شدن پیتزا
برای اینکه پیتزا شما بهتر بپزد و خوشمزه تر باشد باید بعد از اینکه مواد را روی خمیر پیتزا قراردادید 20 دقیقه آن را به حال خود رها کنید تا استراحت کند و بعد درون فر بگذارید. به این صورت نان پیتزای شما تردتر خواهد شد.
سبزیجات و مواد را هم می توانید با توجه به سلیقه خودتان در اندازه های بزرگ و کوچک و متوسط خرد کنید و جلوه زیباتری به پیتزا خود بدهید.
اگر می خواهید روی پیتزای شما طلایی شود میتوانید در آخرین دقایق گریل بالای فر را هم روشن کنید ولی مراقب باشید که روی پیتزای شما نسوزد.
به جای اینکه از خمیر ترش استفاده کنید استفاده از بکینگ پودر هم مجاز خواهد بود و همچنین به جای روغن مایع اجازه دارید از روغن زیتون یا روغن جامد برای تهیه پیتزای مخلوط استفاده کنید...
برای اینکه پیتزا شما بهتر بپزد و خوشمزه تر باشد باید بعد از اینکه مواد را روی خمیر پیتزا قراردادید 20 دقیقه آن را به حال خود رها کنید تا استراحت کند و بعد درون فر بگذارید. به این صورت نان پیتزای شما تردتر خواهد شد.
سبزیجات و مواد را هم می توانید با توجه به سلیقه خودتان در اندازه های بزرگ و کوچک و متوسط خرد کنید و جلوه زیباتری به پیتزا خود بدهید.
اگر می خواهید روی پیتزای شما طلایی شود میتوانید در آخرین دقایق گریل بالای فر را هم روشن کنید ولی مراقب باشید که روی پیتزای شما نسوزد.
به جای اینکه از خمیر ترش استفاده کنید استفاده از بکینگ پودر هم مجاز خواهد بود و همچنین به جای روغن مایع اجازه دارید از روغن زیتون یا روغن جامد برای تهیه پیتزای مخلوط استفاده کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.