متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه‌ی تاریخی تاریخچه نان بربری در ایران

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 218
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1

تاریخچه نان بربری در ایران​



بر اساس معتبرترین روایت نام حقیقیِ بربری، قلاج بوده است.
2357_509.jpg
عصراسلام: این نان در کشور عثمانی و برای مصرف سربازان ارتش تهیه می‌شده است. غذای اصلی سربازان عثمانی همین نان بوده است. سربازان عثمانی معتقد بودند که این نان به آنان نیروی ماورای انسانی میبخشد.
باور به میزان قدرت بخشی این نان به حدی بوده است که در جشن‌ها، کشتی‌گیران و پهلوانان عثمانی پیش از به میدان رفتن، کمی از این نان را میخوردند. در هنگام لشگرکشی ترک‌های عثمانی، این نان به ایران آمد.
ایرانیان علاوه بر نام این نان طرز پخت آن را تغییر دادند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا