مرحله اول
برای تهیه دسر کادایف مغزدار خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه نشاسته ذرت و شکر درون یک قابلمه مناسب ریخته و به خوبی هم می زنیم تا تمام مواد درون شیر حل شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا با همزن دستی به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه به غلظت فرنی برسد و همچنین نشاسته ذرت به خوبی پخته و بوی خامی آن گرفته شود. زمانی که مایه درون قابلمه به غلظت فرنی رسید، وانیل را به قابلمه می افزاییم.
مرحله سوم
در ادامه بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس خامه صبحانه را به آن می افزاییم و با همزن مفتولی به خوبی هم می زنیم تا مایه کرم کاملا یکدست و یکنواخت شود. حالا روی قابلمه را با سلفون می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.