دسر آموزشی | طرز تهیه دسر مگنولیا

  • نویسنده موضوع KAYRA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 53
  • کاربران تگ شده هیچ

KAYRA

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/10/23
ارسالی‌ها
292
پسندها
3,089
امتیازها
16,513
مدال‌ها
15
سطح
11
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. دسر مگنولیا یکی از انواع خوشمزه و محبوب دسرهاست که شیر، آرد، نشاسته و تخم مرغ از مواد اصلی تشکیل دهنده این دسر به شمار می‌روند.

به گزارش فرارو، دسر مگنولیا به دلیل داشتن خامه، گردو، کره و بیسکوییت از نظر غذایی بسیار کامل و مغذی است و به همین دلیل توصیه می‌شود که این دسر را بعد از خوردن غذا‌های چرب و سنگین مصرف نکنید. دسر مگنولیا یک دسر شیک و مجلسی برای مهمانی و جشن‌هاست است که سرو آن همراه با چای و قهوه تجربه دلچسبی را برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر مگنولیا دو رنگ همراه با همه نکات و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : KAYRA

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا