مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و ادویه های ترکیب شوند.
مرحله دوم
در این مرحله فیله های مرغ را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. حالا فیله ها را در حدی که تغییر رنگ دهند تفت می دهیم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
تفت دادن مواد را ادامه می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و آب اضافی شان به طور کامل تبخیر شود. در اخر مقداری نمک و ادویه به مواد اضافه می کنیم و تابه را کنار می گذاریم. حالا خشکی های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.