مرحله اول
برای تهیه سوشی خوشمزه در ابتدای کار زردک را می شوییم و پوست آنرا جدا کرده، سپس درون یک قابلمه حاوی آب می گذاریم. حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم زردک کاملا پخته شود.
مرحله دوم
حالا هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم، سپس هویج را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله سوم
زمانی که هویج کاملا سرخ شد، آنرا از تابه خارج کرده و روی دستمال روغن گیری قرار می دهیم. در ادامه برنج را به همراه یک و نیم لیوان آب درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.
مرحله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.