مرحله اول
برای تهیه پارافه موز خوشمزه در ابتدای کار ۳۰ دقیقه قبل بستنی را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا بستنی کاملا نرم شود. حالا ژله موز را به همراه پودر ژلاتین درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا آب سرد را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس کاسه را روی حرارت بخار کتری قرار داده و ژله را بنماری می کنیم تا ذرات ژله و ژلاتین کاملا حل شوند. در ادامه شیر و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا ذرات شکر درون شیر حل شوند. زمانی که ذرات شکر کاملا حل شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژله را به آن اضافه می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.