دسر طرز تهیه دسر پارافه آناناس (پارفه) خوشمزه و مجلسی

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 293
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
پارافه یا پارفه دسر سرد خوشمزه و محبوبی است که با طعم‌های مختلف مثل شکلاتی، وانیلی، نارگیلی، موزی و… تهیه می شود. در بخش انواع دسر مجله تصویر زندگی دوروش تهیه دسر پارافه آناناس را به شما آموزش می‌دهیم.

پارفه Parfait تلفظ انگلیسی این واژه فرانسوی است. پغفه در زبان فرانسه به perfect و تکمیل بودن اشاره دارد و به دسری گفته می‌شد که از لایه‌های متعدد یخمکی و از شهد و تخم مرغ و خامه و میوه و خشکبار و ژله و بستنی و کارامل و سس‌های شکلاتی و خامه و… تشکیل می‌شود. با این حال پارافه‌ای که این روزها مرسوم است تا این حد سنگین و پر و پیمان نیست.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
روش اول تهیه دسر پارافه آناناس
مواد لازم

  • بستنی وانیلی….. ٣ تا لیوانی کوجیک
  • خامه صبحانه……100 گرم
  • شکر …..در صورت دلخواه من ٢ ق غ زدم
  • کمپوت آناناس خرد شده……یک لیوان
  • پودر ژله آناناس…..1بشته
  • پودر ژلاتین….. یک قاشق غذاخوری
  • آب سرد…..1/2 پیمانه
  • آب جوش….. یک لیوان
  • آب کمپوت اناناس ی قوطی کوجیک


دسر پارافه آناناس
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
طرز تهیه
  1. بستنی و شکر و خامه را در مخلوط کن بریزید و هم برنید.
  2. ژله را با آب جوش حل کرده و به مخلوط بستنی اضافه کنید.
  3. ژلاتین را با یک دوم پیمانه آب به روش بن ماری حل کرده و به مواد اضافه کنید.
  4. آناناس هم که به تکه های کوچیک خرد شده به مواد اضافه کرده هم بزنید.
  5. آب اناناس هم ریخته و در مخلوط کن خوب خوب مخلوط کنید.
  6. مواد را در قالب که کمی چرب کرده بریزید و حدود چهار ساعت در یخچال قرار بدید.


نکات

  • دسر پارافه آناناس یک ساعت هم در یخچال بمونه راحت در میاد. من یک ساعت گذاشتم و بعد برگردوندن تزیین کردم و باز گذاشتم یخچال.
  • من در این دسر از ٢ قاشق غذا خوری شکر استفاده کردم . میتونید حذف کنید و نزنید.


[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
روش دیگر تهیه پارافه آناناس
مواد لازم

  • بیسکوییت (پودرشده)100 گرم
  • کره (ذوب شده)30 گرم
  • پودر ژلاتین1 قاشق چایخوری
  • پودر ژله با طعم آناناس1 بسته
  • ستنی وانیلی250 گرم
  • وانیل شکرییک چهارم قاشق چایخوری
  • خامه100 گرم
  • سفیده تخم مرغ1 عدد
  • کمپوت آناناس (بدون آب)1 قوطی کوچک
  • خامه قنادی (فرم گرفته)مقداری برای تزیین
دسر پارافه آناناس
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
طرز تهیه پارفه آناناس سه لایه
  1. در ظرفی، بیسکوییت و کره را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. مقداری از بیسکوییت را کف قالب یا ظرف سرو تک نفره بریزید.
  3. پودر ژلاتین و نیمی از پودر ژله و 50 میلیلیتر آب سرد را در ظرف نسوزی بریزید و هم بزنید. سپس بگذارید مخلوط ژلاتین به مدت 15 دقیقه، در دمای محیط بماند.
  4. پس از این مدت، ظرف را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ژله کاملاً یکدست شود (روش بنماری).
  5. در ظرفی، بستنی را بریزید و در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود سپس با همزن برقی هم بزنید تا بستنی کاملاً نرم شود.
  6. وانیل شکری و خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
  7. در ظرفی جداگانه، سفیده تخم مرغ را بریزید و با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا