مرحله اول
برای تهیه دسر سارای تاتلیسی خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر، آرد گندم و نشاسته ذرت درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر کاملا حل شوند.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا مخلوط شیر به غلظت فرنی برسد. توصیه می شود حرارت بسیار ملایم باشد تا نشاسته و آرد کاملا پخته و بوی خامی آنها از بین برود.
مرحله سوم
زمانی که مخلوط شیر به غلظت فرنی رسید، کره و وانیل را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه دیواره لیوان های بلند را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله چهارم
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.