متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه فوت و فن تهیه زولبیا و علت پف نکردن زولبیا چیست؟

  • نویسنده موضوع هدیه امیری
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 142
  • کاربران تگ شده هیچ

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
فوت و فن‌های تهیه زولبیا موضوع مورد بحث ماست. ساخت زولبیا قلق‌های خاص و منحصر به فرد خودش را دارد و باید در اندازه گیری مواد زولبیا دقیق باشید.
زولبیا و بامیه و گوش فیل از انواع شیرینی‌های پرطرفدار هستند که در ماه مبارک رمضان می‌توانید این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید.
سرخ کردن زولبیا با روغن جامد موجب سفت شدن و پف نکردن زولبیا می‌شود.
اگر شعله گاز زیاد باشد موجب می‌شود که زولبیا‌ها پف نکنند و بسوزند.
اگر روغن به خوبی داغ نشده باشد و مواد زولبیا را داخل آن بیندازید، باعث می‌شود که زولبیا‌ها به خوبی پف نکنند.
مواد به کار رفته برای تهیه زولبیا نباید به صورت تقریبی اندازه گیری شود.
راهکار‌هایی برای پف کردن زولبیا
راه حل‌هایی برای پف کردن زولبیا وجود دارد که عبارتند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : هدیه امیری
عقب
بالا