متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه نکات سبزی‌ها و پخت دلمه

  • نویسنده موضوع هدیه امیری
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 119
  • کاربران تگ شده هیچ

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
از زمان های قدیم دلمه های رنگارنگ زینت بخش سفره های ایرانیان بوده است.جالب است بدانید که این خوراک خوشمزه علاوه بر ایران در سایر کشور های همسایه و همین طور در آسیای مرکزی نیز طبخ می شود. انواع و اقسام دلمه ها با چاشنی های مختلفی وجود دارند. به طور کلی ویژگی مشترک دلمه ها این است که درون انواع و اقسام سبزیجات را با مواد گوشتی و سبزی تازه پر می کنند. دلمه ها را می توان در انواع و اقسام سس های مختلف طعم دار کنید. می توانید مواد تهیه شده را در انواع و اقسام سبزیجات بریزید. از محبوب ترین دلمه ها می توان به دلمه برگ مو، دلمه فلفل دلمه ای، دلمه گوجه فرنگی، دلمه سیب زمینی، دلمه کلم، دلمه بادمجان و دلمه کدو اشاره کرد. ما در این مقاله برخی از نکات طلایی تهیه دلمه را به شما...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : هدیه امیری
عقب
بالا