متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه نکات پخت در ظروف سنگی و سفالی

  • نویسنده موضوع هدیه امیری
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 204
  • کاربران تگ شده هیچ

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
همان طور که می دانید علاوه بر مواد غذایی، ظروف مورد استفاده در آشپزخانه، به ویژه ظروف مخصوص طبخ غذا روی حرارت، می تواند تاثیر مستقیمی روی کیفیت و حتی سلامت غذا داشته باشد. تنوع ظروف آشپزخانه بسیار زیاد است. شما می توانید برای خرید یک قابلمه، از بین ظروف روی، مس، استیل، تفلون، گرانیت، سرامیک، سنگ، چدن و سفالی انتخاب کنید. سه تا از رایج ترین انواع ظروف به ویژه در آشپزخانه های مدرن، ظروف لعابدار و سرامیکی است و در رستوران ها نیز ظروف سنگی طرفدار دارد. ما در این مقاله به نکات پخت غذا در این سه نوع ظرف می پردازیم. با ما همراه باشید.

آیا ظروف لعاب دار به خودی خود برای سلامتی مضر هستند؟
همان طور که می دانید این ظرف موسوم به لعاب دار، معمولا لعاب یا در واقع پوششی با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : هدیه امیری
عقب
بالا