- ارسالیها
- 1,067
- پسندها
- 3,492
- امتیازها
- 19,173
- مدالها
- 15
- نویسنده موضوع
- #1
همان طور که می دانید علاوه بر مواد غذایی، ظروف مورد استفاده در آشپزخانه، به ویژه ظروف مخصوص طبخ غذا روی حرارت، می تواند تاثیر مستقیمی روی کیفیت و حتی سلامت غذا داشته باشد. تنوع ظروف آشپزخانه بسیار زیاد است. شما می توانید برای خرید یک قابلمه، از بین ظروف روی، مس، استیل، تفلون، گرانیت، سرامیک، سنگ، چدن و سفالی انتخاب کنید. سه تا از رایج ترین انواع ظروف به ویژه در آشپزخانه های مدرن، ظروف لعابدار و سرامیکی است و در رستوران ها نیز ظروف سنگی طرفدار دارد. ما در این مقاله به نکات پخت غذا در این سه نوع ظرف می پردازیم. با ما همراه باشید.
آیا ظروف لعاب دار به خودی خود برای سلامتی مضر هستند؟
همان طور که می دانید این ظرف موسوم به لعاب دار، معمولا لعاب یا در واقع پوششی با...
آیا ظروف لعاب دار به خودی خود برای سلامتی مضر هستند؟
همان طور که می دانید این ظرف موسوم به لعاب دار، معمولا لعاب یا در واقع پوششی با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.