متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه نکاتی درمورد تلخ نشدن خورشت با لیمو امانی

  • نویسنده موضوع هدیه امیری
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 228
  • کاربران تگ شده هیچ

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
شاید برای شما هم پیش آمده که خورشت هایتان به دلیل استفاده از لیمو امانی مزه اش به تلخی بزند.
اما نگران نباشید ما به شما آموزش می دهیم که چکار کنید تا خوشت هایتان مزه تلخ ندهد!
برای اینکه خورشت هایتان مزه تلخی لیمو امانی را ندهد لیمو امانی را پوست بگیرید.
بله درست است لیمو امانی ها را پوست بگیرید؛
آنها را مانند گردو بشکنید و داخل آنها را دربیاورید و در خوشت هایتان بریزید.
با این راهکار دیگر خورشت هایتان مزه تلخ نمی دهد.
مهم ترین دلیل تلخ شدن خورشت قیمه لیمو عمانی می باشد ، البته به دلیل اینکه لیمو عمانی طعم بسیار خوبی به خورش قیمه می دهد نمی شود از خیر آن گذشت. لیمو عمانی در خورش قیمه مثل چاقوی دو لبه هست یعنی اگر درست استفاده شود خورش را خیلی خوشمزه می کند و گر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : هدیه امیری
عقب
بالا