متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه نکات پختن کیک پف

  • نویسنده موضوع هدیه امیری
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 238
  • کاربران تگ شده هیچ

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
علت های مهم خوابیدن پف کیک بعد از پخت :

یکی از مشکل هایی که بعد از خارج کردن کیک از فر رخ می دهد کم شدن پف کیک است و اگر نکاتی که در این مقاله می خوانید را به دقت انجام دهید، کیک شما پف خود را از دست نمی دهد پس با نمناک همراه باشید تا علت کم شدن پف کیک را آموزش دهیم.
پایین بودن دمای فر باعث خوابیدن پف کیک می شود.پس سعی کنید دمای مناسبی را برای کیک انتخاب کنید و این نکته را بدانید که دمای هر کیک با کیک دیگر متفاوت است و زمان پخت هر کیک نیز متفاوت است و شما باید از ظاهر کیک که طلایی می شود و یا استفاده از خلال چوبی از پختن کیک اطلاع پیدا کنید.استفاده زیاد از شکر پف کیک را کم می کند، باید در میزان استفاده از شکر دقت شود.تکان خوردن کیک در هنگام پخت باعث فرو کش کردن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : هدیه امیری
عقب
بالا