مرحله اول
برای تهیه بادام سوخته خوشمزه در ابتدای کار بادام زمینی های بدون پوست را با کمک گوشکوب کمی می کوبیم تا خرد و شکسته شوند. توجه داشته باشید بادام زمینی ها بیش از حد خرد و یا درشت نباشند.
مرحله دوم
در این مرحله بادام های خرد شده را درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم، سپس کمی تفت می دهیم تا بوی خامی بادام گرفته شود. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم خنک شود.
مرحله سوم
پس از خنک شدن بادام زمینی ها، وانیل را به همراه پودر هل و کنجد به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا درون یک سینی ترجیحا استیل را با مقداری روغن مایع چرب کرده و کنار می گذاریم.
مرحله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.