متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه بادام سوخته

  • نویسنده موضوع FAEZEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 329
  • کاربران تگ شده هیچ

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
8
 
ارسالی‌ها
433
پسندها
844
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم بادام سوخته
بادام زمینی پوست گرفته۱ لیوان
شکر۱ لیوان
روغن جامد یا کره۱ قاشق غذاخوری
وانیل⅓ قاشق چایخوری
کنجد⅓ لیوان
طرز تهیه بادام سوخته سنندج طرز تهیه بادام سوخته گیلانی طرز تهیه بادام سوخته با عسل طرز تهیه بادام سوخته برای ابرو طرز تهیه بادام سوخته رزا منتظمی طرز تهیه بادام سوخته شیرازی بادام سوخته تبریز بادام سوخته کردستان
 
امضا : FAEZEH ASADYAN

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
8
 
ارسالی‌ها
433
پسندها
844
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه بادام سوخته خوشمزه در ابتدای کار بادام زمینی های بدون پوست را با کمک گوشکوب کمی می کوبیم تا خرد و شکسته شوند. توجه داشته باشید بادام زمینی ها بیش از حد خرد و یا درشت نباشند.

مرحله دوم​

در این مرحله بادام های خرد شده را درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم، سپس کمی تفت می دهیم تا بوی خامی بادام گرفته شود. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم خنک شود.

مرحله سوم​

پس از خنک شدن بادام زمینی ها، وانیل را به همراه پودر هل و کنجد به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا درون یک سینی ترجیحا استیل را با مقداری روغن مایع چرب کرده و کنار می گذاریم.

مرحله...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا