- تاریخ ثبتنام
- 17/10/23
- ارسالیها
- 486
- پسندها
- 3,929
- امتیازها
- 17,083
- مدالها
- 19
سطح
14
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم:
_شکلات شیری یا تلخ 200 گرم
_خامه 140 گرم
_پوست پرتقال 1قاشق چای خوری
_پودر شکلات 2 قاشق غذاخوری
_پودر نارگیل و شکلات، دانه کاکائو، پدر پسته و... برای غلتاندن به میزان لازم
طرزتهیه:
مرحله اول
ابتدا خامه و شکلات را روی حرارت کتری یا قابلمه ذوب کنید.
مرحله دوم
2قاشق پودر شکلات را با پوست پرتقال به شکلات اضافه و مخلوط کنید.
مرحله سوم
مخلوط را درون ظرف شیشهای کم ارتفاع و کم عرض بریزید و مخلوط را 7 ساعت درون یخچال بگزارید.
مرحله چهارم
بعد از هفت ساعت مخلوط را از یخچال خارج کنید و به اندازه گردو های متوسط از آن جدا کرده و با کف دست گرد کرده و درون پودر نارگیل، شکلات، دانه کاکائو خرد شده و...
بـ*ـغلتانید و در کاغذ های کپسولیقرار دهید و درون طرف چیده و برای یک ساعت دیگر درون...
_شکلات شیری یا تلخ 200 گرم
_خامه 140 گرم
_پوست پرتقال 1قاشق چای خوری
_پودر شکلات 2 قاشق غذاخوری
_پودر نارگیل و شکلات، دانه کاکائو، پدر پسته و... برای غلتاندن به میزان لازم
طرزتهیه:
مرحله اول
ابتدا خامه و شکلات را روی حرارت کتری یا قابلمه ذوب کنید.
مرحله دوم
2قاشق پودر شکلات را با پوست پرتقال به شکلات اضافه و مخلوط کنید.
مرحله سوم
مخلوط را درون ظرف شیشهای کم ارتفاع و کم عرض بریزید و مخلوط را 7 ساعت درون یخچال بگزارید.
مرحله چهارم
بعد از هفت ساعت مخلوط را از یخچال خارج کنید و به اندازه گردو های متوسط از آن جدا کرده و با کف دست گرد کرده و درون پودر نارگیل، شکلات، دانه کاکائو خرد شده و...
بـ*ـغلتانید و در کاغذ های کپسولیقرار دهید و درون طرف چیده و برای یک ساعت دیگر درون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.