- نویسنده موضوع
- #1
به گزارش خبرگزاری مهر، تیرنگ نیستانی اظهار کرد: یکی از باورهای اشتباه رایج بین عموم مردم، این است که سالمترین نان، سنگک است، اما این باور درست نیست.
وی با اشاره به اینکه سلامت نان در گرو سلامت آرد، خواص تغذیهای و روش طبخ است، افزود: در حال حاضر عمدتاً نانواییها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده میکنند بنابراین نان سنگکی که با آرد سفید پپخت میشود، مزیتی بر سایر نانهای سنتی ندارد.
نیستانی با بیان اینکه نان سنگک با حرارت مستقیم و سوختهای فسیلی طبخ میشود، ادامه داد: این موضوع باعث میشود که مواد زیان بار و مضر، سلامت نان را تحت تأثیر قرار دهد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه برخی بر این باورند که با ریختن سبوس روی نان سنگک سلامت آن به مراتب...
وی با اشاره به اینکه سلامت نان در گرو سلامت آرد، خواص تغذیهای و روش طبخ است، افزود: در حال حاضر عمدتاً نانواییها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده میکنند بنابراین نان سنگکی که با آرد سفید پپخت میشود، مزیتی بر سایر نانهای سنتی ندارد.
نیستانی با بیان اینکه نان سنگک با حرارت مستقیم و سوختهای فسیلی طبخ میشود، ادامه داد: این موضوع باعث میشود که مواد زیان بار و مضر، سلامت نان را تحت تأثیر قرار دهد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه برخی بر این باورند که با ریختن سبوس روی نان سنگک سلامت آن به مراتب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.