مرحله اول
برای تهیه شربت ریحان خوشمزه در ابتدای کار برگ ریحان های سبز و بنفش را جدا کرده و به خوبی می شوییم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا آب را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت زیاد می گذاریم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم قابلمه روی حرارت بماند تا آب به نقطه جوش برسد، سپس آب جوش را به کاسه اضافه می کنیم و در صورت تمایل هل را می افزاییم. در ادامه درب کاسه را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند.
مرحله سوم
پس از گذشت این مدت، زمانی که رنگ ریحان درون آب پخش شد، آب لیمو ترش تازه را به کاسه افزوده و به خوبی مخلوط می کنیم. پس از اضافه کردن آب لیمو ترش رنگ شربت تغییر کرده و به رنگ صورتی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.