مرحله اول
برای تهیه دنت شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار پودر کاکائو را به همراه شکر و نشاسته ذرت داخل یک ظرف مناسب با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مواد را درون یک تابه بزرگ می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را به تابه اضافه کرده و با همزن مفتولی مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا گلوله های نشاسته و پودر کاکائو به طور کامل باز شوند. در ادامه تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا به غلظتی شبیه به غلظت فرنی برسند. توجه داشته باشید که قبل از غلیظ شدن مواد، حتما باید نشاسته به طور کامل پخته شود و طعم خامی آن گرفته شود.
مرحله چهارم
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.