- ارسالیها
- 6,927
- پسندها
- 9,686
- امتیازها
- 55,373
- مدالها
- 33
- نویسنده موضوع
- #1
یک دکترای شیمی آلی گفت: پژوهشگران حوزه صنایع غذایی با بررسی میوه کاکائو و بهرهگیری از ساختار آن، موفق شدهاند که داروهای ضدسرطان تولید کنند که این مسئله جزو مباحث جدید دانش صنایع غذایی بهشمار میرود.
حمیدرضا یوسفی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اهمیت دانش شیمی صنایع غذایی، اظهار کرد: کارشناسان حوزه صنایع غذایی همواره کارخانههای تولید مواد غذایی را مورد ارزیابی قرار میدهند و همیشه بر کیفیت مواد غذایی نظارت دارند.
وی افزود: به طور کلی شاخه شیمی صنایع غذایی جزو علوم بسیار مهم و ارزشمند است، زیرا این دانش با سلامت بشر در ارتباط است.
این دکترای شیمی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.