متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان ریو | دختر پاییز کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع زمین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 242
  • کاربران تگ شده هیچ

زمین

کاربر انجمن
سطح
19

ارسالی‌ها
450
پسندها
11,335
امتیازها
27,783
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • محروم
نام رمان: ریو
نام نویسنده: دختر پاییز
ژانر: #مافیایی #تراژدی #اجتماعی #عاشقانه
خلاصه:
در میان آدم‌های این شهر زنی پانزده ساله خودش را گم کرد؛ اما حس مادرانه‌اش را نه. جای گریه و زاری برای عشقی که رفته و کودکانش را هم با خود برده، با دست‌های سرد اسلحه پیمان بست تا هر آنچه از او ربوده‌اند را باز گرداند و در این میان بود که ریو متولد شد، زنی هزار چهره که هیچکس نمی‌دانست کیست و کجاست؛ ولی اشتباه می‌کردند چون او یک غریب قریب است، غریب قریب یعنی یک آشنای نزدیک با فرسنگ‌ها فاصله.
[URL='http://موضوع %27رمان ریو | دختر پاییز انجمن یک رمان%27...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : زمین

Armita.sh

پرسنل مدیریت
مدیر تالار تیزر رمان
سطح
32

ارسالی‌ها
2,405
پسندها
20,165
امتیازها
46,373
مدال‌ها
42
  • مدیر
سلاااام به دختر پاییز، تسخیر شده و فاطمه خانم گل.
ریو برای من شروع جذابی داشته، در واقع بعد از سیاه ورق این دومین رمانیه که من با دید دانای کلش مشکل نداشتم.
توصیفات خوب و بجایی دارید، فقط برای توصیف اماکن یکم، تاکید می‌کنم یه کوچولوووو به نسبت بقیه توصیفات کم کاری شده.
از همین فرمون می‌تونید رمانتون رو از کلیشه جدا کنید و به‌نظرم راه درستی رو براش انتخاب کردید.
موفق باشید عزیز :flowersmile:

زمین

کاربر انجمن
سطح
19

ارسالی‌ها
450
پسندها
11,335
امتیازها
27,783
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • محروم
سلاااام به دختر پاییز، تسخیر شده و فاطمه خانم گل.
ریو برای من شروع جذابی داشته، در واقع بعد از سیاه ورق این دومین رمانیه که من با دید دانای کلش مشکل نداشتم.
توصیفات خوب و بجایی دارید، فقط برای توصیف اماکن یکم، تاکید می‌کنم یه کوچولوووو به نسبت بقیه توصیفات کم کاری شده.
از همین فرمون می‌تونید رمانتون رو از کلیشه جدا کنید و به‌نظرم راه درستی رو براش انتخاب کردید.
موفق باشید عزیز :flowersmile:
ممنونم عزیزم بابت دنبالت. نظراتت کمک خیلی خوبیه برام و خوشحالم که دوستش داشتی :) :sugarwarez-235:

آل۱۱

مدیر بازنشسته
سطح
16

ارسالی‌ها
652
پسندها
8,028
امتیازها
24,973
مدال‌ها
16
سلام به نویسنده عزیز؛ خوبی جانا؟
نثر ادبی رمانت و بازی با کلماتت میشه گفت واقعا عالی بود. این‌که تونستی لای کلماتت توصیف ضاهر شخصیت ها رو بگنجونی، من رو خیلی جذب خودش کرد. موضوع خوب و شروعش نقش اصلی یه اخلاق و شخصیت متفاوت رو به ما نشون داد.
فقط یه مشکل ریزی که دیدم، این بود که جاهایی که نیاز به ویرگول یا نقطه‌ویرگول داشت، زیاد رعایت نکردی و همین باعث میشه خواننده یکم توی خوندن جملات مشکل پیدا کنه؛ مخصوصا جملاتت زیادی گیرا و درهم پیچیده و آمیخته با جملات دیگه‌اس، همین باعث میشه خواننده یکم توی درک جملات بمونه. پیشنهادم اینه درستشون کنی تا خواننده‌های کم تجربه که قصد دارند رمانت رو شروع کنند، گیج نشند :)

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] زمین

آل۱۱

مدیر بازنشسته
سطح
16

ارسالی‌ها
652
پسندها
8,028
امتیازها
24,973
مدال‌ها
16
اوه راستی یادم رفت لایک کنم :648314-d18ae5246291866d416d447f52bdf0bf:

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] زمین

زمین

کاربر انجمن
سطح
19

ارسالی‌ها
450
پسندها
11,335
امتیازها
27,783
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • محروم
سلام به نویسنده عزیز؛ خوبی جانا؟
نثر ادبی رمانت و بازی با کلماتت میشه گفت واقعا عالی بود. این‌که تونستی لای کلماتت توصیف ضاهر شخصیت ها رو بگنجونی، من رو خیلی جذب خودش کرد. موضوع خوب و شروعش نقش اصلی یه اخلاق و شخصیت متفاوت رو به ما نشون داد.
فقط یه مشکل ریزی که دیدم، این بود که جاهایی که نیاز به ویرگول یا نقطه‌ویرگول داشت، زیاد رعایت نکردی و همین باعث میشه خواننده یکم توی خوندن جملات مشکل پیدا کنه؛ مخصوصا جملاتت زیادی گیرا و درهم پیچیده و آمیخته با جملات دیگه‌اس، همین باعث میشه خواننده یکم توی درک جملات بمونه. پیشنهادم اینه درستشون کنی تا خواننده‌های کم تجربه که قصد دارند رمانت رو شروع کنند، گیج نشند :)
سلام عزیزم از اینکه همراهم بودی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] آل۱۱

زمین

کاربر انجمن
سطح
19

ارسالی‌ها
450
پسندها
11,335
امتیازها
27,783
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] آل۱۱

آل۱۱

مدیر بازنشسته
سطح
16

ارسالی‌ها
652
پسندها
8,028
امتیازها
24,973
مدال‌ها
16
سلام عزیزم از اینکه همراهم بودی ممنونم. بله اون مورد رو قراره درست کنم چون یه مدته سرما خوردم زیاد حسش نیس به این مسائل دقت کنم وگرنه کاملا درک می‌کنم چی میگی.
امیدوارم از این به بعد هم دنبال کنی و دوستش داشته باشی باز هم ممنونم ازت :sugarwarez-235:
خدا بد نده، ایشالله خوب میشی :610603-1a0facb604ffb92bcf60c0edb893e86b: :402:
عزیزمی حتما دنبالت خواهم کرد

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] زمین

آل۱۱

مدیر بازنشسته
سطح
16

ارسالی‌ها
652
پسندها
8,028