معماران، دوستان و همکاران سابق ریچارد راجرز پس از مرگ او در روز شنبه به این معماربی نظیر و شگفت انگیز ادای احترام کردند.
اعلام این که بنیانگذار RSHP در 18 دسامبر درگذشت، موجی از خاطرات و ادای احترام از سراسر جهان را برانگیخت . با شروع سال 2022 این را فرصتی دانستیم تا یادی از این معمار بزرگ نماییم با آرل همراه باشید....
حرفه معماری به ساختمان های او از مرکز پمپیدو پاریس و ساختمان لویدز لندن و همچنین به تأثیر او بر شهرسازی، عشق او به رنگ و بالاتر از همه برای مهربانی و سخاوت او ادای احترام کرده است.
[IMG alt="ادای احترام به ریچارد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
ایوان هاربر، شریک او در RSHP، گفت از طریق راجرز بود که متوجه شدم معماری بسیار فراتر از طراحی ساختمان ها است و تأثیر اجتماعی و سیاسی آن به همان اندازه مهم است.
او میگوید: در 30 سال همکاری، ما بیش از آنچه تصور میکردم به دست آوردیم: تمرین با هم، یادگیری از یکدیگر، همیشه نگاه به آینده، همیشه به دنبال بهبود اوضاع بود و حضور او برای من باقی خواهد بود.
وی افزود: من هرگز لبخند ، طبیعت پدرانه و تیز هوشی اش را فراموش نمی کنم. او تنها یک معمار بزرگ نبود، انسانی منحصر به فرد و شگفت انگیز بود.
همکار گراهام استیرک به روشی که راجرز به توسعه توانایی ها همکاران جوان تر از...
اومردی با انگیزه و به همان اندازه مردی متمدن و درستکار بود که به هنر و علم معماری، شهرسازی، زندگی شهری، تعهد سیاسی و تغییرات مثبت اجتماعی کمک بی نظیری کرد
عشق او به مردم، بحث، اشتراک گذاری دیدگاه ها، کاوش در مسیرهای جدید و کار تعاونی و خلاقانه، در رویه ای که او پایه گذاری کرد، منعکس شده ریچارد زندگی خانوادگی و حرفه ای خود را یکسان سپری کرد. و امروز در شروع سال جدید به ریچارد راجرز ادای احترام میکنیم و جامعه معماری دنیا می داند ریچارد راجرز اگرچه سال جدید همراه جامعه معماری نیست ولی اثرات حضورش هرگز تمام نخواهد شد و ادامه خواهد یافت.
تحریریه...