جهان معروف ترین غذاهای کشور مراکش

  • نویسنده موضوع Thv
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 79
  • کاربران تگ شده هیچ

Thv

مدیر تالار گردشگری + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار گردشگری
تاریخ ثبت‌نام
20/9/21
ارسالی‌ها
1,464
پسندها
4,719
امتیازها
24,573
مدال‌ها
20
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
مراکش در محل تلاقی دو قاره‌ی آفریقا و اروپا قرار گرفته و از فرهنگ غذایی عرب، یهود، بربر، منطقه زیرصحرا (آفریقای سیاه) و حتی روم تاثیر پذیرفته است.
به علت تنوع غذایی گسترده‌ در کشور مراکش، هر منطقه، غذای مخصوص به خود را دارد؛ از جمله غذای پاستیلا در شهر فاس، مدفلون (medfloun) در منطقه صحرایی، خوراک ساردین در منطقه ساحلی اسفی و تانجیا در شهر مراکش!

1. پاستیلا
این غذای مخصوص منطقه «فاس» (Fes) در واقع یک شیرینی پر شده با گوشت کبوتر و مغز بادام است که با ادویه‌جات مختلفی از جمله زعفران و دارچین طعم‌دار می‌شود. این غذای شیرین و خوش‌مزه عمدتاً در مراسم عروسی و جشن‌های ویژه سرو می‌شود. اگر به منطقه مدینه (عرب نشین) شهر فاس سر بزنید، در نزدیکی «باب بُجلود» (Bab Boujloud)، فروشگاه‌های مواد غذایی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

پیوست‌ها

  • 37f5fb80-cccc-4b96-8d01-e8b332453d31.jpg
    37f5fb80-cccc-4b96-8d01-e8b332453d31.jpg
    114.7 کیلوبایت · بازدیدها 0
امضا : Thv

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا