- تاریخ ثبتنام
- 20/9/21
- ارسالیها
- 1,450
- پسندها
- 4,022
- امتیازها
- 24,573
- مدالها
- 22
سطح
15
- نویسنده موضوع
- #1
مراکش در محل تلاقی دو قارهی آفریقا و اروپا قرار گرفته و از فرهنگ غذایی عرب، یهود، بربر، منطقه زیرصحرا (آفریقای سیاه) و حتی روم تاثیر پذیرفته است.
به علت تنوع غذایی گسترده در کشور مراکش، هر منطقه، غذای مخصوص به خود را دارد؛ از جمله غذای پاستیلا در شهر فاس، مدفلون (medfloun) در منطقه صحرایی، خوراک ساردین در منطقه ساحلی اسفی و تانجیا در شهر مراکش!
1. پاستیلا
این غذای مخصوص منطقه «فاس» (Fes) در واقع یک شیرینی پر شده با گوشت کبوتر و مغز بادام است که با ادویهجات مختلفی از جمله زعفران و دارچین طعمدار میشود. این غذای شیرین و خوشمزه عمدتاً در مراسم عروسی و جشنهای ویژه سرو میشود. اگر به منطقه مدینه (عرب نشین) شهر فاس سر بزنید، در نزدیکی «باب بُجلود» (Bab Boujloud)، فروشگاههای مواد غذایی...
به علت تنوع غذایی گسترده در کشور مراکش، هر منطقه، غذای مخصوص به خود را دارد؛ از جمله غذای پاستیلا در شهر فاس، مدفلون (medfloun) در منطقه صحرایی، خوراک ساردین در منطقه ساحلی اسفی و تانجیا در شهر مراکش!
1. پاستیلا
این غذای مخصوص منطقه «فاس» (Fes) در واقع یک شیرینی پر شده با گوشت کبوتر و مغز بادام است که با ادویهجات مختلفی از جمله زعفران و دارچین طعمدار میشود. این غذای شیرین و خوشمزه عمدتاً در مراسم عروسی و جشنهای ویژه سرو میشود. اگر به منطقه مدینه (عرب نشین) شهر فاس سر بزنید، در نزدیکی «باب بُجلود» (Bab Boujloud)، فروشگاههای مواد غذایی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.