- ارسالیها
- 6,927
- پسندها
- 9,686
- امتیازها
- 55,373
- مدالها
- 33
- نویسنده موضوع
- #1
تهران- ایرنا- محققان دانشگاه «کورنل» (آمریکا) در حال تولید یک ابزار و روش جدید (بخار خشک به شدت داغ) برای از بین بردن پاتوژنهای مرگبار در کارخانجات فراوری غذاهای خشک هستند.
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از «فود سیفتی نیوز» (اخبار سلامت غذا)، به این علت که ضدعفونی کردن تجهیزات در برخی از کارخانههای تولیدی خشک با آب امکانپذیر نیست، «آبیگیل اسنایدر» پژوهشگر و استاد علوم غذایی، در حال آزمایش امکان استفاده از بخار به شدت داغ برای تمیز کردن این محیط ها است.
اسنایدر گفت: تمیزکاری و بهداشتی کردن در (محل) فراوری غذاهای خشک یک چالش است زیرا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش