فنی استفاده از بخاری بسیار گرم برای ضدعفونی کارخانجات تولید غذای خشک

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

سرپرست بازنشسته درسی + مدیر بازنشسته طبیعت
هنرمند انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
6,930
پسندها
9,721
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
سطح
21
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
استفاده از بخار بسیار گرم برای ضدعفونی کارخانجات تولید غذای خشک

تهران- ایرنا- محققان دانشگاه «کورنل» (آمریکا) در حال تولید یک ابزار و روش جدید (بخار خشک به شدت داغ) برای از بین بردن پاتوژن‌های مرگبار در کارخانجات فراوری غذاهای خشک هستند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از «فود سیفتی نیوز» (اخبار سلامت غذا)، به این علت که ضدعفونی کردن تجهیزات در برخی از کارخانه‌های تولیدی خشک با آب امکان‌پذیر نیست، «آبیگیل اسنایدر» پژوهشگر و استاد علوم غذایی، در حال آزمایش امکان استفاده از بخار به شدت داغ برای تمیز کردن این محیط ها است.
اسنایدر گفت: تمیزکاری و بهداشتی کردن در (محل) فراوری غذاهای خشک یک چالش است زیرا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا