متفرقه خواص، مضرات و طبع میوه نارنج

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

سرپرست تالار درسی و دانشجویی + نقاش انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
6,884
پسندها
9,453
امتیازها
55,373
مدال‌ها
32
سطح
17
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
نارنج (نام علمی: Citrus aurantium) نام درخت و میوه‌ای از زیرردهٔ رُزمانندها، راستهٔ ناترک‌سانان، تیره سدابیان، جنس مرکبات است. نارنج میوه‌ای که در ایران به فراوانی تولید می‌شود و محصولات جانبی متعددی نیز دارد.
نارنج میوه درختی بزرگ و زیباست با برگهایی بزرگتر و خوشبوتر از برگهای درخت لیمو. شکوفه‌های آن که بسیارخوشبو است بهارنارنج نامیده می‌شود. در بعضی مناطق در تمام فصول سال می‌توان میوه نارنج را برروی درخت دید. در حالیکه هنوز میوه سال گذشته بر درخت است میوه‌های جدید هم در حال رسیدن هستند.

ارزش غذایی نارنج
هر ۶۰ گرم یا ۱ عدد آن ۱۴ کالری انرژی دارد. که در واقع از میوه‌های کم‌کالری بوده و پیشنهاد خوبی برای افزایش سطح سلامت می‌باشد.

املاح و ویتامین‌های موجود در یک عدد میوه نارنج
ویتامین آ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا