متفرقه خواص، مضرات و طبع میوه کیوی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

سرپرست تالار درسی و دانشجویی + نقاش انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
6,884
پسندها
9,452
امتیازها
55,373
مدال‌ها
32
سطح
17
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
کیوی گیاهی است از گروه گیاهان گلدار دولپه‌ای در راسته خلنگ‌سانان و رده کیویان. این گیاه بومی جنوب چین و میوه ملی جمهوری خلق چین است. میوه آن تخم مرغی شکل به اندازه یک تخم مرغ بزرگ (به طول ۵–۸ سانتیمتر و عرض ۴٫۵–۵٫۵ سانتیمتر) است و پوست آن قهوه‌ای رنگ و گوشت آن سبز کمرنگ است و بهترین محل و حاصل خیزترین محل برای کشت آن شهر چوبر تالش در شمال ایران است.

ارزش غذایی کیوی
یک میوه متوسط کیوی شامل:

کالری: ۴۲
پروتئین ۰٫۸ گرم
مجموع چربی ۰٫۴ گرم
فیبر ۲٫۱ گرم
ویتامین سی ۶۴ میلی گرم
ویتامین آ ۳ میکروگرم
آهن ۰٫۲ میلی گرم
پتاسیم ۲۵۲ میلی گرم
فولات ۱۷ میکروگرم
کیوی دارای ویتامین E، مس، ویتامین K، کولین، منیزیم و فسفر می باشد.
مقدار ویتامین C در هر اونس کیوی بالاتر از بسیاری از میوه های دیگر است.
طبع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا