- ارسالیها
- 6,927
- پسندها
- 9,685
- امتیازها
- 55,373
- مدالها
- 33
- نویسنده موضوع
- #1
خَربُزه گیاهی از تیره کدوییان که میوه اش درشت و شیرین و آبدار است. بوته آن کوتاه و ساقههایش روی زمین میخوابد. خربزه گیاهی از خانواده Cucurbitaceae با نام علمی Cucumis melo var.inodorus است.
خربزه دارای مقدار زیادی ویتامین A,C و سلولز است. به طورکلی خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز میشود که البته این دو نوع کمآبتر از خربزه هستند. خوردن خربزه شیرین توصیه میشود.
نحوه تشخیص خربزه شیرین: معمولا هرچه رنگ خربزه زرد تیره مایل به نارنجی و خطوط سفید رنگ روی آن بیشتر باشد شیرین تر است.
طبع خربزه
خربزه دارای طبیعت گرم و تر می باشد.
مواد موجود در ۱۰۰ گرم خربزه
یک گرم فیبر
۱۲ میلیگرم کلسیم
۱۷ میلیگرم فسفر
۲۳۸ میلیگرم پتاسیم
۱۲۵۰ واحد پیشساز ویتامین A
۳۱ کیلو کالری انرژی
۳۷...
خربزه دارای مقدار زیادی ویتامین A,C و سلولز است. به طورکلی خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز میشود که البته این دو نوع کمآبتر از خربزه هستند. خوردن خربزه شیرین توصیه میشود.
نحوه تشخیص خربزه شیرین: معمولا هرچه رنگ خربزه زرد تیره مایل به نارنجی و خطوط سفید رنگ روی آن بیشتر باشد شیرین تر است.
طبع خربزه
خربزه دارای طبیعت گرم و تر می باشد.
مواد موجود در ۱۰۰ گرم خربزه
یک گرم فیبر
۱۲ میلیگرم کلسیم
۱۷ میلیگرم فسفر
۲۳۸ میلیگرم پتاسیم
۱۲۵۰ واحد پیشساز ویتامین A
۳۱ کیلو کالری انرژی
۳۷...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.