متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه خواص، مضرات و طبع میوه خربزه

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,685
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #1
خَربُزه گیاهی از تیره کدوییان که میوه‌ اش درشت و شیرین و آبدار است. بوته آن کوتاه و ساقه‌هایش روی زمین می‌خوابد. خربزه گیاهی از خانواده Cucurbitaceae با نام علمی Cucumis melo var.inodorus است.

خربزه دارای مقدار زیادی ویتامین A,C و سلولز است. به طورکلی خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز می‌شود که البته این دو نوع کم‌آب‌تر از خربزه هستند. خوردن خربزه شیرین توصیه می‌شود.

نحوه تشخیص خربزه شیرین: معمولا هرچه رنگ خربزه زرد تیره مایل به نارنجی و خطوط سفید رنگ روی آن بیشتر باشد شیرین تر است.

طبع خربزه
خربزه دارای طبیعت گرم و تر می باشد.

مواد موجود در ۱۰۰ گرم خربزه
یک گرم فیبر
۱۲ میلی‌گرم کلسیم
۱۷ میلی‌گرم فسفر
۲۳۸ میلی‌گرم پتاسیم
۱۲۵۰ واحد پیش‌ساز ویتامین A
۳۱ کیلو کالری انرژی
۳۷...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
عقب
بالا