متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

روش و مراحل ضدعفونی کردن خاک در خانه

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,685
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #1

همه چیز درباره ضدعفونی کردن خاک و روش های انجام آن​

بارها و بارها پیش آمده است که از خاکی چند بار در مخلوط گلدان و در باغ استفاده کرده باشید. اما از آن جا که خاک ها ممکن است ناقل بیماری ، اسپورهای قارچی، آفت ها و بذرهای علف هرز باشند، لذا قبل از استفاده باید ضدعفونی شوند تا بستری رو به رشد عالی، تمیز و بدون آلودگی برای گیاهان شما فراهم کنند.برای آگاهی از جزئیات و روش این کار با ما در این بخش از نمناک همراه شوید.


ضدعفونی و استریلیزه کردن خاک چیست؟​

فرآیند استریل کردن خاک مدتی است که در گلخانه های تجاری و توسط تولید کنندگان محصولات کشاورزی انجام می شود، بدان دلیل در گلخانه ها انجام می شود تا دیگر اجباری برای تعویض و پرکردن مجدد خاک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,685
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #2

روش های حرارتی:​

با توجه به بسیاری از جوانب منفی درمان شیمیایی ذکر شده ، عملیات حرارتی توسط باغداران خانگی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

درمان حرارتی دمای خاک را از طریق بخار، حرارت مستقیم یا حرارت خشک تا آستانه ای افزایش می دهد که ارگانیسم های مضر، اسپورهای قارچی ، بذر علف های هرز و غیره قادر به زنده ماندن نباشند و در اصطلاح بمیرند. درمان حرارتی اغلب استریلیزاسیون نامیده می شود اما یک اشتباه است، زیرا خاک در دماهای داده شده کاملا استریل نمی شود.

بسته به دمای داخلی داده شده علف های هرز و آفات کشته می شوند.

اکثر دستورالعمل ها حداقل 30 دقیقه در دمای معین را توصیه می کنند تا ارگانیسم های خاصی در خاک مرطوب یا گلدان را از بین ببرند.

  1. با دمای 48 درجه سانتی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,685
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #3

2-فر خانگی:​

ظروفی با دسته های کوچک و متوسط، برای پردازش و استریل کردن خاک در فر مناسب است و خطر کمتری نسبت به آبجوش، بخار و مایکروویو خواهد داشت. توجه کنید که هنگام استریل کردن بوی نامطبوعی در آشپزخانه پخش خواهد شد.بهتر است برای تهویه بهتر پنجره ها را باز کنید.

تقریبا 13 سانتی متر خاک را به ظرف ضد حرارتی اضافه کنید.

خاک را با مقداری آب مرطوب کنید اما توجه کنید که بیش از حد خیس نکنید زیرا افزایش آب روند پردازش را به میزان قابل توجهی، کند می کند. آب برای ایجاد بخار هنگام خروج از فر الزامیست.

درب ظروف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فری با دمای 100 درجه سانتی گراد قرار دهید.

دمای داخلی خاک را با دماسنج خود چک کنید هنگامی که دما به 80 درجه سانتی گراد رسید بدون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا