متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر بلان مانژ با نشاسته ذرت

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 192
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
دسر فرانسوی

بلان مانژ نوعی دسر فرانسوی قدیمیست که برای قرنها در بین مردم طرفداران زیادی داشته است.
بلان مانژی که امروز ما به شما آموزش میدهیم یکی از دسرهاییست که در سالهای 1915 و بعد از آن بسیار مشهور شد.
در واقع انواع مختلفی از بلان مانژ وجود دارد که هر کدام به روشهای خاصی تهیه میشوند اما اساس کار همه آنها استفاده از شیر و شکر غلیظ شده و قالب زده است.

مواد لازم:

  • 4 پیمانه شیر
  • نصف پیمانه آرد مرغوب
  • 2 قاشق غذا خوری شکر
  • نصف پیمانه آرد ذرت
  • کمی وانیل تازه یا عصاره وانیل

طرز تهیه

...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا