طرز تهیه نان رمضان تبریزی

  • نویسنده موضوع FAEZEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 240
  • کاربران تگ شده هیچ

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
nan-ramazan.jpg


نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار در سراسر جهان به شمار می آیند. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان رمضان تبریزی مانند نان های حجیم است با این تفاوت که روی آن شربت یا شهد می ریزیم. این نان همانطور که از نامش مشخص است برای ماه رمضان و موقع افطار مناسب است که معمولا به جای زولبیا و بامیه در کنار چای سرو می شود.
مواد لازم نان رمضان
آرد گندم۴۰۰ گرم
مخمر خشک فوری۴ الی ۵ گرم
شکر۵۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد کامل
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه نان رمضان خوشمزه به روش تبریزی ابتدا کره را درون یک کاسه کوچک می ریزیم و روی حرارت بخار کتری به روش بن ماری قرار می دهیم تا ذوب شود. نیازی به عمل آوردن خمیر مایه نیست، ولی باید از سالم بودن آن مطمئن باشیم.



نکته: در تهیه این نان از خمیر مایه فوری استفاده شده است که نیاز به عمل آوردن خمیر مایه نیست و در حین آماده شدن خمیر، خمیر مایه عمل می آید.

مرحله دوم​

در این مرحله آرد، خمیر مایه فوری و شکر را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم. سپس ماست و روغن را به مخلوط اضافه می کنیم. کره آب شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس خمیر را به سطح کار منتقل کرده و به مدت ۱۵ دقیقه ورز می دهیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin
عقب
بالا