- ارسالیها
- 6,927
- پسندها
- 9,685
- امتیازها
- 55,373
- مدالها
- 33
- نویسنده موضوع
- #1
انجیر خوراکی، انجیر، (نام علمی: Ficus carica) سرده انجیر دارای ۶۰۰ گونه میباشد که اغلب انواع آن وحشی یا زینتی هستند مانند درخت معروف به درخت کاتوچو (فیکوس الاستیکا) که هم زینتی است و هم صنعتی. فیکوس بنگالنسیس و فیکوس رلیگیوزا انواع زینتی این گیاه میباشند که در تزئینات و به عنوان گیاه آپارتمانی مصرف زیاد دارند.
انواعی که در باغبانی از نظر مصرف میوه آن مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از فیکوس کاریکا، فیکوس پالماتا و فیکوس پودوکاریکا. فیکوس کاریکا همان انجیر معمولی است که به عنوان میوه مورد استفاده قرار میگیرد. ولی فیکوس پالماتا و فیکوس پودوکاریکا بیشتر برای تلقیح انواع انجیر خوراکی کاشته میشوند.
طبع انجیر
طبع انجیر از نظر طب قدیم ایران، گرم و تر است.
خواص میوه انجیر
سوره ای در...
انواعی که در باغبانی از نظر مصرف میوه آن مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از فیکوس کاریکا، فیکوس پالماتا و فیکوس پودوکاریکا. فیکوس کاریکا همان انجیر معمولی است که به عنوان میوه مورد استفاده قرار میگیرد. ولی فیکوس پالماتا و فیکوس پودوکاریکا بیشتر برای تلقیح انواع انجیر خوراکی کاشته میشوند.
طبع انجیر
طبع انجیر از نظر طب قدیم ایران، گرم و تر است.
خواص میوه انجیر
سوره ای در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.