متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه نکات ریز آشپزی رو یاد بگیر و فراموش نکن "مختص کدبانوها"

  • نویسنده موضوع هدیه امیری
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 130
  • کاربران تگ شده هیچ

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
نکات ریز آشپزی به عنوان توصیه های مهم برای آشپزهای حرفه ای بیان می شود تا آن ها با یادگیری این نکات بهترین کیفیت را در پخت انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ تجربه کنند.از نکات ریز آشپزی مهم می توان به انتخاب برنج مرغوب اشاره کرد . برای خرید برنج نکاتی وجود دارد که قبل از خرید برنج باید تمامی خصوصیات آن را بررسی کرد . برنج در فرهنگ غذایی ما ایرانی ها بسیار کاربرد دارد و تقریبا تمامی غذاهای مجلسی و خوشمزه و لذیذ ایرانیان به همراه برنج یا پلو سرو می شود . نکات ریز آشپزی در خرید برنج مرغوب را می توان به خوش عطر بودن برنج ، قدکشیدن و خرد نشدن آن و رنگ و سفت و محکم بودن آن اشاره کرد . این خصوصیات قیمت برنج را گران تر و در عوض کیفیت پخت پلو را بالا تر می برد . از دیگر نکات ریز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : هدیه امیری

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #2

نکات ریز آشپزی برای خانم های خانه دار

برای از بین بردن تندی بیش از حد غذا بهتر است قبل از سرئ آب لیموترش را به آن بیفزایید تا تندی غذا از بین برود . برای لذیذتر شدن ماکارونی می توان از چند ترفند استفاده کرد به این صورت که در آب درحال جوش مقداری روغن یا آب لیمو ترش اضافه کنید و هم چنین برای خوشمزه تر شدن مایه ماکارونی می توان آبلیمو به آن اضافه کرد . نکات ریز آشپزی در رابطه با بهتر رنگ دادن زعفران به این صورت است که زغفران را ساییده و در نصف استکان آب گرم اضافه کرده و بر روی بخار آب کتری قرار دهید .روش دیگری برای بهتر دم کشیدن زغفران این است که مقداری از زعفران را درون استکان با چند قاشق آب گرم قرار داده و هنگام دم کردن برنج آن را درون برنج فرو ببرید با دم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : هدیه امیری

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #3
نکات ریز آشپزی در مورد درست کردن رب گوجه خانگی که اغلب به خانم ها توصیه می شود این است که برای قرمزی رب بهتر است گوجه ها را در ظرف استیل بجوشانید و افرادی بر این باورند که آب سفید گوجه رنگ رب گوجه را قرمز نمی کند اما کاملا در اشتباه هستند زیرا آب سفید گوجه سرشار از املاح و مواد معدنی می باشد و نباید آن را دور ریخت . برای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه خانگی مقداری روغن روی رب بریزید . نکات ریز آشپزی در مورد درست کردن انواع خورشت ها که به آشپزها توصیه می شود این است که گوشت خورشت را حتما کمی با پیاز داغ سرخ کنید این کار باعث می شود که خورشت خوش رنگ و خوشمزه تر باشد . برای طلایی و خوش رنگی پیاز داغ بهتر است خلال ها یک اندازه و هنگام سرخ کردن آن مقداری زردچوبه به آن اضافه شود . از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : هدیه امیری
عقب
بالا