فنی تلاش دانشمند ایرانی برای ساخت یک شکلات بهتر با استفاده از زبان مصنوعی

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

سرپرست بازنشسته درسی + مدیر بازنشسته طبیعت
هنرمند انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
6,928
پسندها
9,698
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
سطح
21
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
 شکلات‌,اخبار علمی ,خبرهای علمی

پژوهشگران «دانشگاه لیدز» به سرپرستی «سیاوش سلطان‌احمدی»، دانشمند ایرانی این دانشگاه سعی دارند نوعی شکلات ابداع کنند که بهتر و سالم‌تر از شکلات‌های کنونی باشد.
به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، کمتر کسی می‌تواند انکار کند که یکی از بزرگترین لذت‌های چشایی زندگی این است که بافت نرم و ابریشمی چربی، شکر و کاکائو پس از گاز زدن یک تکه شکلات مورد علاقه در دهان پخش شود. اگرچه بسیاری از ما ممکن است ترجیح دهیم این حس را در قلمروی جادوی آشپزی حفظ کنیم اما دانشمندان معمولا تا زمانی که گره‌های «چگونه» و «چرا» را حل نکنند، راضی نمی‌شوند.



پژوهشگران «دانشگاه لیدز»(UL) بریتانیا به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ILLUSION

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا