- ارسالیها
- 6,927
- پسندها
- 9,686
- امتیازها
- 55,373
- مدالها
- 33
- نویسنده موضوع
- #1
پژوهشگران «دانشگاه لیدز» به سرپرستی «سیاوش سلطاناحمدی»، دانشمند ایرانی این دانشگاه سعی دارند نوعی شکلات ابداع کنند که بهتر و سالمتر از شکلاتهای کنونی باشد.
به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، کمتر کسی میتواند انکار کند که یکی از بزرگترین لذتهای چشایی زندگی این است که بافت نرم و ابریشمی چربی، شکر و کاکائو پس از گاز زدن یک تکه شکلات مورد علاقه در دهان پخش شود. اگرچه بسیاری از ما ممکن است ترجیح دهیم این حس را در قلمروی جادوی آشپزی حفظ کنیم اما دانشمندان معمولا تا زمانی که گرههای «چگونه» و «چرا» را حل نکنند، راضی نمیشوند.
پژوهشگران «دانشگاه لیدز»(UL) بریتانیا به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.