- ارسالیها
- 6,927
- پسندها
- 9,685
- امتیازها
- 55,373
- مدالها
- 33
- نویسنده موضوع
- #1
راه های جلوگیری از سیاه شدن آب سیب
نحوه جلوگیری از سیاه شدن آب سیب
20 دقیقه پس از گرفتن آب سیب، با اکسیژن هوا واکنش خواهد داد و رنگ آن تغییر خواهد کرد. پس باید سریع آن را نوشید، ولی اگر بخواهید مدت آن را بیشتر کنید، ما در اینجا چند راهکار برای شما آورده ایم که می توانید از آنها استفاده کنید. با ما همراه باشید.از آب و نمک استفاده کنید
1/8 قاشق چایخوری نمک را در یک فنجان آب حل کنید. آنگاه برش های سیب را اضافه کنید، بگذارید چند دقیقه بماند بعد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.