غذای سنتی بورانی گیلانی بادمجان

  • نویسنده موضوع Emmett
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 71
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Emmett

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
9/3/21
ارسالی‌ها
1,085
پسندها
3,711
امتیازها
19,173
مدال‌ها
12
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه ماست بادمجان شمالی:
مرحله اول

برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی لازم است بادمجان ها تمیز کرده و روی زغال یا اجاق گاز به صورت کبابی درست کنید. سپس بادمجان ها را داخل سینی قرار داده تا با دمای محیط یکسان شده و پس از آن پوست آن را جدا کنید. روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن ها را خرد کنید.



مرحله دوم

سپس سیرها را پوست گرفته و توسط رنده ریز، آن ها را خرد کنید. سیر های رنده شده را داخل ظرفی ریخته و ماست بورانی و بادمجان را به آن اضافه کرده و سپس شروع به مخلوط کردن آن کنید.



مرحله سوم

یکی دیگر از روش ها در طرز تهیه بورانی بادمجان سیاه این است که مواد ترکیب راداخل میکسر ریخته تا بورانی ترکیب پوره مانندی داشته باشد. در این مرحله نیز، نوبت به آماده سازی مواد تزئین آن می رسد.



مرحله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Emmett
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
85
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
109
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
34
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
168
عقب
بالا