متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا برنج عنبر بو

  • نویسنده موضوع هدیه امیری
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 118
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

هدیه امیری

مدیر بازنشسته
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,067
پسندها
3,492
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
پختن برنج عنبربو : طریقه پخت برنج عنبربو به صورت آبکش :
بهتر است قبل از پختن هر نوع برنجی آن را به دقت بشوریم تا سموم آن پاک شود.برنج عنبربو نیاز به خیساندن ندارد اما اگر می خواهید مرحله آب پز سریعتر انجام شود می توانید آن را در آب برای مدت یک ساعت بخوابانیدبرنج عنبربو را به مقدار در چهار الی پنج برابر حجم برنج در قابلمه حاوی آب در حال جوش بریزیداز قابلمه دور نشوید! بگذارید آنقدر برنج در آب بجوشد که به اندازه یک سوم برنج بخش سفید باقی بماند. یعنی مغز برنج کاملا پخته نشودسپس برنج عنبربو را آبکش کرده و سپس بصورت تپه مانند در قابلمه ای که ته چین شده (با نان ، سیب‌زمینی و …) آن را کم کم روی هم بریزیددر این حالت تکه نانی روی برنج بگذارید و با سردمی روی قابلمه را بپوشانیدبگذارید برنج با شعله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : هدیه امیری
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

عقب
بالا