نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کمیک کمیک | کمیک برتر سوپرمن

• نویسنده موضوع Rigina
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 118
  • کاربران تگ شده هیچ

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42

ارسالی‌ها
4,249
پسندها
41,874
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • نویسنده موضوع
«سوپرمن»، به‌عنوان پدر ابرقهرمانان کمیک‌بوکی، از ارج و احترام زیادی نزد بسیاری از طرفداران این داستان‌ها برخودار است. درست است که دیگر محبوب‌ترین ابرقهرمان انتشارات دی‌سی نیست و همچون سابق نمی‌فروشد، اما او هنوز هم بزرگ‌ترین نماد این انتشارات به حساب می‌آید. به دلیل قدرت‌های بیش‌از‌اندازه و وجود آزاردهنده‌ی عنصر شعارزدگی، هرکسی طرف کمیک‌‌بوک‌های این شخصیت نمی‌رود، اما باید خدمتتان عرض کنم که سوپرمن، برخلاف چیزی که پنداشته می‌شود، داستان‌های خوب زیادی دارد. چیز عجیبی هم نیست، زیرا سایه‌ی نویسنده‌های بسیار خوبی بر سر این شخصیت بوده است که در طول هشت دهه‌ی گذشته بر گنجینه‌ی این ابرقهرمانِ نسبتاً کهن افزوده‌اند. پس از معرفی بهترین داستان‌های «بتمن»، اکنون قصد دارم که از دید شخصی خودم، برترین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Rose rain

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42

ارسالی‌ها
4,249
پسندها
41,874
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • نویسنده موضوع
۹- For the Man Who Has Everything | برای مردی که همه‌چیز دارد

مانگل: برات زندانی رو ساختم که هیچ راهی برای فرار کردن ازش وجود نداره، جز دل کندن از عمیق‌ترین خواسته‌های قلبی‌ت.
رویداد بحران در زمین‌های بی‌نهایت (Crisis on Infinite Earths) نه‌تنها تاریخ دی‌سی را به دو بخشِ پیش از ‌بحران و پس از بحران تقسیم کرد، بلکه به جرئت می‌توان ادعا کرد که پس از این رویداد کمیک‌های دی‌سی به دو بخشِ تاریخ‌گذشته و مدرن نیز تقسیم شدند. اگر از یک طرفدار دی‌سی بپرسید که نظرش درباره‌ی کمیک‌های پیش از این رویداد چیست و او در پاسخ بگوید که آن دوره سرشار از کمیک‌های خواندنی است، مطمئن باشید که با یک دروغ‌گوی بزرگ طرف هستید. این توضیحات را دادم، چون می‌خواستم بدانید که یک کمیک فقط زمانی می‌تواند در لیست...

• Like

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42

ارسالی‌ها
4,249
پسندها
41,874
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • نویسنده موضوع
۸- Luthor | لوثر

لکس لوثر: همه‌ی انسان‌ها برابر خلق شدن. همه‌ی انسان‌ها. تو یه انسان نیستی… با این حال، اون‌ها تو رو به قهرمان خودشون تبدیل کردن. اون‌ها تو رو می‌پرستن. تو چه نوع رستگاری‌ای رو می‌تونی به اون‌ها عرضه کنی؟ به‌جز اون چشم‌های قرمزت. مطمئنم که اون‌ها در وجودِ من چیزی جز یه مزاحم و مایه‌ی دردسر نمی‌بینن. می‌دونی وقتی که بهت نگاه می‌کنم، چی می‌بینم؟ چیزی که هیچ بشری نمی‌تونه مثلش باشه. من پایان رو می‌بینم. پایان شکوفایی ظرفیت‌هامون. پایان دستاوردها و موفقیت‌هامون. پایان رویاهامون. تو کابوس من هستی.
اکنون، بیش از هشت دهه از خلقت «لکس لوثر» می‌گذرد. همچون بسیاری از شخصیت‌های دنیای دی‌سی، لوثر نیز تاریخ پرفراز و نشیبی را طی کرده است تا به شخصیت پیچیده‌ای تبدیل شود که ما اکنون...

• Like

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42

ارسالی‌ها
4,249
پسندها
41,874
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • نویسنده موضوع
۷- Secret Identity | هویت مخفی

کلارک کنت: من زندگی خوبی داشته‌م. با زندگی خیلی‌ها تفاوت داشته، ولی تفاوتش آنچنان محسوس نیست. درسته که من یه هویت مخفی داشتم، اما اگه درباره‌ش فکر کنیم، می‌بینیم که همه‌مون این [هویت مخفی] رو داریم، مگه نه؟ بخشی از وجودمون که کمتر کسی فرصت دیدنش رو پیدا می‌کنه.
«هویت مخفی» یک کمیک چهار قسمتی به نویسندگی «کرت بیوسیک» است که ایده‌ی اولیه‌اش از شخصیت «سوپربوی پرایم» گرفته شده است؛ یعنی او نیز در دنیایی زندگی می‌کند که در آن، سوپرمن شخصیتی خیالیست که فقط در داستان‌ها وجود دارد. اما، در کمال تعجب، بعد‌ها به قدرت‌های سوپرمن دست پیدا می‌کند و سوپرمن دنیای خودش بدل می‌گردد. داستان هویت مخفی درباره‌ی یک پسر معمولی و غیراجتماعی به اسم «کلارک کنت» است که به دلیل...

• Like

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42

ارسالی‌ها
4,249
پسندها
41,874
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • نویسنده موضوع
۶- American Alien | بیگانه‌ی آمریکایی

سوپرمن: تو می‌خوای که اون [سوپرمن] چه‌جور آدمی باشه؟
لوییز لین: من چی می‌خوام؟ …همون چیزی که توی فکر توئه… کسی که به چیزی باور داره و براش می‌جنگه… من امید می‌خوام… به‌نظرت، این توقع زیادیه؟
عجیب است. واقعاً برایم عجیب است. نمی‌دانم چرا داستان‌هایی که خاستگاه (Origin) سوپرمن را روایت می‌کنند معمولاً خوب از آب در می‌آیند. منظورم این نیست که همه‌شان شاهکار قصه‌گویی هستند و داستان بد در میان‌شان یافت نمی‌شود. خیر، چنین منظوری ندارم. اما می‌توان ادعا کرد که بیشتر این خاستگاه‌ها جزءِ کمیک‌های خواندنی سوپرمن محسوب می‌شوند. مرد پولادین (۱۹۸۶)، حق طبیعی (۲۰۰۳)، خاستگاه مخفی (۲۰۰۹) و کمیک‌هایی که «گرنت موریسون» در ابتدای دوره‌ی The NEW 52 (سال ۲۰۱۱) برای...

• Like

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42

ارسالی‌ها
4,249
پسندها
41,874
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • نویسنده موضوع
۵- Superman For All Seasons | سوپرمن برای همه‌‌ی فصل‌ها

کشیش لینکوییست: ما باید قدردان وجود فصل‌های مختلف باشیم. درست است که گاهی خشن و بی‌رحم به‌نظر می‌رسند… اما فقط گذر آن‌هاست که به معنای واقعی ما را قادر می‌سازد تا… به درک آینده نائل شویم.
اکشن و زرق‌وبرق بخش مهمی از کمیک‌های ابرقهرمانی است و نمی‌توان آن‌ را از این داستان‌ها جدا دانست. شخصاً، پس از خواندن چند داستان شلوغ و پرهیاهو دچار دلزدگی و حتی سردرد می‌شوم و تا مدت‌ها طرف هیچ داستان ابرقهرمانی‌ای نمی‌روم. فکر نمی‌کنم که این موضوع فقط برای من صدق می‌کند و گاه، هر کمیک‌فنی دلش می‌خواهد که از پنل‌های شلوغ کمیک‌های ابرقهرمانی دوری کند. البته، فاصله گرفتن از کمیک‌بوک‌های ابرقهرمانی یگانه راه ممکن نیست و می‌توان درمان این مشکل را در...

• Like

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42

ارسالی‌ها
4,249
پسندها
41,874
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • نویسنده موضوع
۴- Birthright | حق طبیعی

سوپرمن: تو دیوونه‌ای.
لکس لوثر: برعکس، تنها زندانی عاقلِ دیوونه‌‌خونه‌ی زمین من‌ام. هیچ علاقه‌ای به این ندارم که فردا رو به دست یه تندروی فضایی با چشم‌های لیزری بسپارم. این دنیا فقط برای یه رهبر جا داره.
پس از پایان رویداد بحران در زمین‌های بی‌نهایت و ریبوت سراسری انتشارات دی‌سی در سال ۱۹۸۶، وظیفه‌ی بازنویسی و به‌روز‌رسانی خاستگاه سوپرمن به دست «جان برن» افتاد، نویسنده‌ای که با خلق کمیک مرد پولادین، جان تازه‌ای را به دنیای سوپرمن بخشید. اما در سال‌های پس از آن، سوپرمن و شخصیت‌های مکمل دنیایش دچار تغییر و تحول شدند و در نتیجه، نیاز به تعریف خاستگاهی جدید از سوپرمن شدیداً احساس می‌شد. این وظیفه‌ی بزرگ بر دوش «مارک وید»، نویسنده‌ی کمیک تحسین شده‌ی Kingdom Come...

• Like

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42

ارسالی‌ها
4,249
پسندها
41,874
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • نویسنده موضوع
۲- Kingdom Come | آغاز ملکوت

سوپرمن: قرار نبود این‌جوری بشه… کاش مجبور نبودیم اینقدر سخت مبارزه کنیم… هرچی جلوتر می‌ریم، تعداد زندانی‌ها از موافق‌ها بیشتر می‌شه.
به عنوان دی‌سی‌فنی که سوپرمن شخصیت مورد علاقه‌اش است، می‌خواهم با شما روراست باشم و بار دیگر این حقیقت را تکرار کنم. داستان‌های سوپرمن، گاه، چنان در منجلاب شعارزدگی و مثبت‌اندیشی تهوع‌آور سقوط می‌کند که حتی منِ طرفدار سوپرمن نیز قادر به تحمل‌شان نیستم. ساده‌اندیشی کودکانه‌ی او به پاشنه‌ی آشیلی بدل گشته که در طول چند دهه‌ی گذشته، حتی بیشتر از کریپتونایتِ سبز رنگ، به این شخصیت آسیب زده است. اگر همه‌چیز -حداقل، در دنیای خیالی دی‌سی- با سخنرانی‌های الهام بخش حل می‌شد، دیگر نیازی به ابرقهرمانان و قدرت‌های ویژه‌شان نبود. البته،...

• Like

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا